Opublikowano 28 Stycznia 200818 l Witam A więc tak chciałem pokazać nowy wózek. Oczywiście nie mój Tylko ojca. Nieco niżej w tym dziale pokazana jest jego druga A6 nieco starsza. Teraz kupił coś nowszego. Stara A6 zostaje oczywiście w domu Świeżo sprowadzona z Belgii, dopiero po rejestracji. Model jak wiadomo AUDI A6, rocznik 2002, silnik standardowo 1.9Tdi tylko tym razem mocniejsza jednostka bo 131 konna, skrzynia 6 biegowa. Do wyposażenia tego auta wlicza się : -4 poduszki powietrzne -4 szyki w elektryce -elektryczne i podgrzewane lusterka -welurowa tapicera -tempomat -parktronic -roleta pozioma i pionowa -elektryczne fotele -klimatronic dwustrefowy -nagłośnienie Bose -felga 16cali ori AUDI -lakier metalic
Opublikowano 28 Stycznia 200818 l ladna seria poliftowa to teraz macie 3 x w rodzinie ? 2x a6 i twoja biala a4 ?
Opublikowano 28 Stycznia 200818 l Autor Tak teraz są trzy audiole w domu. Swoją muszę sprzedać teraz, ale oczywiście zostanę przy marce
Opublikowano 28 Stycznia 200818 l Tak teraz są trzy audiole w domu. Swoją muszę sprzedać teraz, ale oczywiście zostanę przy marce tylko przy marce ;> ? czyli model inny ;> ?
Opublikowano 28 Stycznia 200818 l Autor Marka to na bank zostanie :th: Co do modelu to w grę wchodzi A4 w Avancie lub jeszcze A3 oczywiście tylko w TDi
Opublikowano 28 Stycznia 200818 l Piękna Poluję właśnie na coś takiego (z tym że wolałbym sedana) no i oczywiście starszą z wiadomych względów Coraz bardziej mi się podobają te A6.