Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Czym ruzni sie EGR o nr 038 131 501 J od EGR o nr 038 131 501 G ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam jak w temacie mam problem bo w moim samochodzie zaczol tak dziwnie chrupac (rechotac) na wolnych obrotach egr a zalozony mam taki z numerem 038 131 501 G a znajomy ma sprawny egr o nr wlasnie 038 131 501 J tylko ze on pochodzi z passata i chcialem zapytac czy spokojnie moge zalozyc ten od passata z innym nr czy nie bardzo ??

Opublikowano
  • Autor

wlasnie nie jestem pewien ale najprawdopodobniej 131km[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2011, 13:26_________________________________________________szukam po allegro ale wszyscy pisza ze to nie ma ruznicy ile koni bo pasuje do wielu modeli

Opublikowano

jak jest z passata 131KM to nie podejdzie bo średnice ma większa i jest na szybko złączkę

Opublikowano
  • Autor

ale w sumie jak bm podjechal do niego i porównal dokladnie to to ze jest J zamiast G u mnie na koncu w nr to w niczym by nie przeszkadzalo ??[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2011, 13:32_________________________________________________mój jest identyczny jak ten co wysłałeś tez od gory tego zaworu odchodzi rurka od tej gruszki z boku czarnej odchodzi rurka mocowanie na 3 sruby i od dolu mocowanie rurki na dwie sruby [br]Dopisany: 29 Czerwiec 2011, 13:34_________________________________________________a jeszcze jedno z takim chrupiacym zaworem mozna jezdzic czy raczej nie ??

Opublikowano

to jak jest identyczny i do tego znajomy to zakładaj. jak będzie wsio ok to zapłacisz a jak nie to oddasz i problem z głowy :wink4:

Opublikowano

mój jest identyczny jak ten co wysłałeś tez od gory tego zaworu odchodzi rurka od tej gruszki z boku czarnej odchodzi rurka mocowanie na 3 sruby i od dolu mocowanie rurki na dwie sruby

jeśli masz taki jak ten z linka z allegro to ktoś wcześniej coś przymodził :gwizdanie:b

a jakie masz mocowanie rury głównej ?

egr z ajm ma rurę (kolanko gumowe na opaskę)

1289375167

egr z 131konnego np awx (kolanko gumowe jest na szybko złączkę)

EGR7372D_2.jpg

Opublikowano

Popraw tego byka w tytule wątku, bo się płakać chce :no:

Opublikowano
  • Autor

ja mam kolanko gumowe na opaske[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2011, 21:47_________________________________________________e tam byk nigd nie bylem orlem z ortografi wazne ze kazd wie o co chodzi