taktuś Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Nigdy nie byłem na żadnej imprezie na śląskim, nie byłem też w Chorzowie a zamierzam się wybrać w maju na koncert organizowany na śląskim będzie czesać metallica i tu pytania: czy parkingi są płatne czy są strzeżone czy przy kilkudziesięciotysięcznej publice nie będzie problemu ze znalezieniem miejsca czy parkingi cieszą się złą/dobrą sławą ( jak niektóre parkingi przy szpitalach) czy lepiej postawić auto gdzieś indziej i dojechać na śląski autobusem ślązaki podpowiedzcie
matig7 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Też jadę Na śląskim autem byłem raz, w 2005r. na koncercie Iron Maiden. Z zaparkowaniem auta nie było problemu ale przyjechaliśmy chyba już gdzieś przed południem. Ten parking gdzie ja parkowałem był płatny (10zł o ile dobrze pamiętam), znajdował się przy samym stadionie, a czy był strzeżony to nie mam pojęcia. Jeśli przyjedziesz odpowiednio wcześnie to z miejscem parkingowym nie będzie problemu. A co do bezpieczeństwa to już niech wypowie się ktoś miejscowy (mi poloneza wtedy nikt nie ukradł ).
Gość Keżor Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 i tu pytania: czy parkingi są płatne parkingi na takich imprezach są zawsze płatne , obok jest carefur , bezpłatny niestrzeżony czy są strzeżone strzeżonych raczej nie ma przed stadionem , przed carefurem jest jeden (niewielki ) czy przy kilkudziesięciotysięcznej publice nie będzie problemu ze znalezieniem miejsca penie będzie czy parkingi cieszą się złą/dobrą sławą ( jak niektóre parkingi przy szpitalach) cały chorzów jest zły a tak poważnie to pewnie będzie wysyp złodziei czy lepiej postawić auto gdzieś indziej i dojechać na śląski autobusem ja bym proponował Silesia City Center ,mają dwa parkingi strzeżone, ale ja parkuje na normalnych i nic sie nie dzieje, i podjechać jakieś 2-3 przystanki tramwajem
Rekomendowane odpowiedzi