Gość spedyt Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 jak zaplacisz to Ci wypoleruja a jak nie to kupujesz paste i lecisz :th: To oczywiste Zapłaciłem i mam polerkę chodzi mi dokładniej o zabezpieczenie jej przed niekorzystnymi warunkami atmosferycznymi
Gość ZeeBee Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 Mam ori alu felgi 16" Audi, da się coś zrobić z niewielkim ubytkiem materiału na feldze. Nie wygląda mi to na odprysk farby . Czy dobra szpachla i malowanie wystarczy czy trzeba działać bardziej konkretnie? Thx all ZeeBee pytałem o to w tym serwisie ( link na I stronie ) wszystko uzupełniają tak że śladu nie ma adaho thx za pomoc co do felg, a jeśli chodzi o to w serwisie to już udzieliłem odpowiedzi w tej sprawie
EndriuGiz Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 ja niczym niezabezpieczalem co miesiac, dwa smaruje pasta lekko scierna i jest spoko :th:
Aydaho Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 odpowiedzi w tej sprawie jakiej ?? ja o serwisie od felg pisałem
przemciotorun Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 ja kupilem tanio ori felgi, byly proste tylko lakier sie poodparzal i lipa! dalem je do polerowania i efekt jest! kosztowało mnie to 400 za 4 felgi przejezdzilem cale lato i nic sie nie dzieje po myciu felgi wygladaja tak jak wygladaly po polerowaniu
Rekomendowane odpowiedzi