MICKY74 Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 Witam! Planuję jechać jutro rano do Gdańska ... Mapa google każe mi jechać przez Bobolice i Biały Bór ..., zaś najlepsza droga to Gdańska to chyba "6". tyle, że trzeba gdzieś z niej zjechać, żeby ominąć Gdynię i Sopot ... Ktoś może ma jakąś sprawdzoną trasę, która pomoże mi uniknąć korków i wykopalisk .... Pozdrawiam, Michael
Smoczyca Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 Jak jestem na Pomorzu to bardzo często latam Gdańsk - Słupsk, troszkę rzadziej dalej do Koszalina, ale zawsze to jest 6 Dużo fotoradarów, ale droga ładna. Nie narzekam
MICKY74 Opublikowano 14 Lipca 2011 Autor Opublikowano 14 Lipca 2011 Jak jestem na Pomorzu to bardzo często latam Gdańsk - Słupsk, troszkę rzadziej dalej do Koszalina, ale zawsze to jest 6 Dużo fotoradarów, ale droga ładna. Nie narzekam Po wycieczce - ja też poleciałem 6, a na koniec wpadłem na obwodnicę .....spowrotem jednak pojechałem przez Kaszuby (domek do góry nogami) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi