Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6/B7] Co to za kostka?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. :hi:

Wie ktoś z Was od czego jest wtyczka na poniższym zdjęciu?

Podpowiem, że znalazłem ją w lampce w podsufitce ale pewnie każdy już to zauważył :decayed:

c3378f01ca28296dm.jpg

Z góry dziękuję za odpowiedź :)

Opublikowano

To jest wtyczka, pod którą jest podłączona czujnik ruchu alarmu. U Ciebie nie ma tego modułu.

Opublikowano

Gratis od fabryki - ja u siebie też nie miałem fabrycznego alarmu a wtyk w wiązce był ;)

Opublikowano
  • Autor

Gratis od fabryki - ja u siebie też nie miałem fabrycznego alarmu a wtyk w wiązce był ;)

Wolałbym gratis w postaci instalacji do fotochromu albo do mikrofonu od bluetootha :decayed:

gudi mozesz zrobic fotke tego co idzie czerwony i zielony kabelek :)

Aaaaa.... to jest sygnalizacja wyłączonej poduszki pasażera :)

Opublikowano

gudi mozesz zrobic fotke tego co idzie czerwony i zielony kabelek :)

Aaaaa.... to jest sygnalizacja wyłączonej poduszki pasażera :)

W mojej B6 jeszcze to mi zostalo do zrobienia i ciekawi mnie co tam jest w tej bialej kostce :naughty: Wszystkie graty mam oprocz tego podswietlenia :decayed:

Opublikowano
  • Autor

W zasadzie to sam jestem ciekawy :mysli: Aż się chyba przejdę sprawdzić :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Potrzebuję wyprowadzić stałe 12V (może być po zapłonie) z tej dużej kostki. Czy jest to możliwe?

Opublikowano

Potrzebuję wyprowadzić stałe 12V (może być po zapłonie) z tej dużej kostki. Czy jest to możliwe?

Ostatnio pomierzyłem wszystkie piny w tej kostce - niestety podczas jazdy nie pojawia się tam 12V :/

Opublikowano
Ostatnio pomierzyłem wszystkie piny w tej kostce - niestety podczas jazdy nie pojawia się tam 12V :/

W moim po rozebraniu lampki i wykorzystaniu miernika w różnych miejscach (ale nie na kostce) płytki pojawia się 12 V, które po wyłączeniu zapłonu spada do ok.4,7V aby następnie po kilku minutach osiągnąć 0 V. Zdaję sobie sprawę, że steruje tym (tak zakładam) moduł komfortu.

Potrzebuje podciągnąć 12 V w okolice lusterka i ta forma wydała mi się najszybsza zamiast przeciągania kabla z bezpieczników.

Może ktoś z kolegów coś podpowie? Odpowiem, że nie chodzi o duży pobór prądu a tylko do 300ma.

Opublikowano

W moim po rozebraniu lampki i wykorzystaniu miernika w różnych miejscach (ale nie na kostce) płytki pojawia się 12 V, które po wyłączeniu zapłonu spada do ok.4,7V aby następnie po kilku minutach osiągnąć 0 V. Zdaję sobie sprawę, że steruje tym (tak zakładam) moduł komfortu.

Potrzebuje podciągnąć 12 V w okolice lusterka i ta forma wydała mi się najszybsza zamiast przeciągania kabla z bezpieczników.

Może ktoś z kolegów coś podpowie? Odpowiem, że nie chodzi o duży pobór prądu a tylko do 300ma.

Najlepiej to pociągnąć ze skrzynki bezpieczników albo z włącznika świateł - masz tam "wiadro prądu" :cool1: