jojo32 Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 witam wszystkich mam pytanko czy można holować auto z automatyczną skrzynią biegów dodam że to skoda octawia i jak to robić jeżeli zajdzie taka potrzeba problem nie dotyczy mnie ale mojego kolegi ostatnio troszkę dmuchało w Islandi ogólnie zawierucha kolega rano nie mógł odpalić auta jak się okazało po otwarciu maski śnieg był wszędzie gdzie tylko to możliwe chcemy go zaciągnąć na warsztat żeby rozpuścił się śnieg bo do wiosny nie będzie czekał ogólnie dystans do pokonania to 1 km czy można to zrobić bez obaw o to że coś się stanie proszę o w miarę szybką odpowiedz dzieki
Wihajster Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 raczej nie wolno holowac automatów a jezeli juz to zeby kola napedowe byly nie wleczone czyli w twoim przypadku przod na lawecie a tyl na drodze.
jojo32 Opublikowano 2 Lutego 2008 Autor Opublikowano 2 Lutego 2008 jeden punkt na korzyść nie holowania nawet przy tak małym dystansie
mateogda Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 Max 50 km/h i nic się nie stanie (Instr. obsługi str. 191).
jojo32 Opublikowano 2 Lutego 2008 Autor Opublikowano 2 Lutego 2008 to mamy po jeden ja też czytałem że do 50 km można i max 50 na godzinkę tu jest tylko kilometr i prędkość będzie max 30 na godzinkę można wolniej w sumie daleko nie mamy
Gość rob Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 tutaj trochę info http://www.automat.pl/readarticle.php?article_id=9
jojo32 Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Opublikowano 3 Lutego 2008 dzięki czytałem trochę artykułów i dlatego napisałem ten temat bo jeden wykluczał drugi i trudno było podjąć decyzje kolega ją podejmie bo to jego auto ale jak na razie jest za holowaniem
Gość MorgothV8 Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Holuj, nie bój się Jak możesz to na odpalonym silniku i na "N" - to już wogóle bajka A jak nie to po prostu na "N" - nic mu nie bedzie
Gość spedyt Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 Błędy VAG wrzuć w odpowiednim dziale.
Rekomendowane odpowiedzi