xILukaszeKIx Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 Witam wszystkich klubowiczow. Mam bardzo irytujacy problem i nie wiem jaka moze byc tego przyczyna, a mianowicie wypina sie prawy zewnętrzny przegób z połosi przy skrecie. Wymienilem przegób, połos i zabezpieczenie przegóbu i miesiac mialem spokoju. A wczoraj wyjezdzajac tylem z garażu skręcilem koła na maxa w prawo i samochod stanąl w miejscu, diagnoza..... wypięty przegób w połosi. Moze ktoś spotkał sie z takimi objawami bo ja juz nie wiem w czym tkwi problem. A moze to byc przyczyna krzywo przekręconych sanek albo wyrobionych tulei gumowych na dolnych wahaczach? Juz sam nie wiem
wojtekce Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 miałem taki przypadek okazało się że półoś była krótsza o 10mm
xILukaszeKIx Opublikowano 13 Lipca 2011 Autor Opublikowano 13 Lipca 2011 Napewno warto sprawdzić. A wie ktos może czy prawa półos jest takiej namej dlugosci jak lewa, a moze ktos zna ich dlugosci tak zebym mogł sobie to na spokojnie pomierzyc.
Borisem Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 Półoś Prawa jest dłuższa Strona zabudowy: oś przednia, z prawej Zewn. uzębienie, od strony koła: 33 Ilość zębów, obręcz ABS: 45 Długość [mm]: 632,5 Lewa krótsza: Strona zabudowy: oś przednia, z lewej Zewn. uzębienie, od strony koła: 33 Ilość zębów, obręcz ABS: 45 Długość [mm]: 610,5
xILukaszeKIx Opublikowano 19 Lipca 2011 Autor Opublikowano 19 Lipca 2011 Zamykam temat. Problem rozwiazany. Półos byla za krótka i wypinal się przegub. Wymieniłem półos i już jest wszystko wporządku. Dziekuję wszystkim za wypowiedzi i opinie
Rekomendowane odpowiedzi