stary123 Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 Witam wszystkich, zamontowalem sobie manetke z fis,wszystko ladnie pokazuje,tylko nie wyskakuje informacja o przepalonej zarowce.Co zrobic zeby to dzialalo?
stary123 Opublikowano 16 Lipca 2011 Autor Opublikowano 16 Lipca 2011 witma ponownie, teraz mam zajety garaz i ine moge podpiac vaga aby sprawdzic modul mce, ale doczytalem ze po przelaczniku swiatel mozna go rozpoznac, ponoc jesli na koncu numeru jest literka A lub B to jest wersja modulu high, ja mam przelacznik swiatel 8E0 941 531 A czyli niby modul mce bedzie high, za pare minut podepne vaga i sie upewnie,,,, jest mozliwosc ze mam high i wystarczy gdzies vagiem to pokodowac jakos?ps. nie wiem czy to ma znaczenie, ale jak wciskam przycisk check to ikonka ok swiatel gdzies tam sie przewija...
wrclaguna Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 Pewnie czytales ten watek http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=24989.0 :gwizdanie:
stary123 Opublikowano 16 Lipca 2011 Autor Opublikowano 16 Lipca 2011 sprawdzilem vagiem, MCE mam low, wiec wszystko jasne, dzieki wielkie.
Rekomendowane odpowiedzi