Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A5 8T Kolejny S-line by jedrekx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

dobra, mała aktualizacja tematu :kox:

do wnętrza auta trafiły gumowe dywaniki firmy PETEX, a welury trafiły do garażu: :naughty:

img1304ki.jpg

miało być to pierwszym "modem", ale dopiero dziś do mnie dotarły (a zamówiłem w piątek kurierem :wallbash: ). wobec tego, że nie doszły pierwszym modem była mapa 2011 + PL menu + odblokowanie DVD w trakcie jazdy:

img1321r.jpg

img1320rd.jpg

img1328vk.jpg

img1341oj.jpg

Kilka pozostałych fot, które dziś porobiłem:

img1342s.jpg

img1340mu.jpg

img1333g.jpg

img1331c.jpg

img1330v.jpg

img1326n.jpg

img1325sg.jpg

img1324at.jpg

img1323yp.jpg

img1322i.jpg

Tu kilka zdjęć ze spontanicznego spotu: (dzięki Bula87 :good: )

img1300ah.jpg

img1303yr.jpg

img1302v.jpg

img1299h.jpg

więcej zdjęć auta niestety nie mam. pogoda nie nastraja do umycia go, a poza tym jest w trakcie rejestracji.

Rozumiem, że do zobaczenia na zlocie? :D

myślałem, że to oczywiste ;)

Opublikowano

dobra, mała aktualizacja tematu :kox:

do wnętrza auta trafiły gumowe dywaniki firmy PETEX, a welury trafiły do garażu: :naughty:

img1304ki.jpg

miało być to pierwszym "modem", ale dopiero dziś do mnie dotarły (a zamówiłem w piątek kurierem :wallbash: ). wobec tego, że nie doszły pierwszym modem była mapa 2011 + PL menu + odblokowanie DVD w trakcie jazdy:

img1321r.jpg

img1320rd.jpg

img1328vk.jpg

img1341oj.jpg

Kilka pozostałych fot, które dziś porobiłem:

img1342s.jpg

img1340mu.jpg

img1333g.jpg

img1331c.jpg

img1330v.jpg

img1326n.jpg

img1325sg.jpg

img1324at.jpg

img1323yp.jpg

img1322i.jpg

Tu kilka zdjęć ze spontanicznego spotu: (dzięki Bula87 :good: )

img1300ah.jpg

img1303yr.jpg

img1302v.jpg

img1299h.jpg

więcej zdjęć auta niestety nie mam. pogoda nie nastraja do umycia go, a poza tym jest w trakcie rejestracji.

Rozumiem, że do zobaczenia na zlocie? :D

myślałem, że to oczywiste ;)

wykryłem podobieństwo w naszych autach..a mianowicie też mam takie gumowe dywaniki :polew: :polew: a tak w ogóle to masz super tą maszynę :good:

Opublikowano

Też mam Petex'a :D

Opublikowano

Fpyte :kox: nie mogę się już doczekać kiedy zobaczę to cudo na żywo :>

Opublikowano

Piekne auto :good:

Opublikowano
  • Autor

Grzegorz, żaden :wink4: MMI 3G samo w sobie ma DVD (które działa na postoju), a mi tylko odblokowano możliwość oglądania w trakcie jazdy :good:

Też mam Petex'a :D

Petex z wysyłką kosztował 110 zł, a ori Audi 250 na sam przód :wallbash:

Opublikowano

ale nie czaje po co Ci gumy w taka pogode ?? :no:

p.s. pokazalbys lepiej jakas mape w 3d :wink4:

Opublikowano
  • Autor

bo są praktyczniejsze to po 1, po 2 na welurach jeździłem całe 3-4 dni i już były brudne, po 3 nie lubię welurowych dywaników do samochodu :decayed:

dziś o 12 mają przyjść tablice :naughty:

Opublikowano

Wolisz gume :shocked: :shocked: ? Ok .

Jak dla mnie guma w takim samochodzie wyglada :sick3: ale to tylko moje zdanie . Co nie zmienia faktu ze auto jest KOX :kox:

Opublikowano

bo są praktyczniejsze to po 1, po 2 na welurach jeździłem całe 3-4 dni i już były brudne, po 3 nie lubię welurowych dywaników do samochodu :decayed:

W się w pełni zgadzam :good:

Opublikowano

Auto za***iste ! Skoro chcesz jeździć cały rok w gumowych dywanikach to bym się ani chwili nie zastanawiał nad zakupem ORI ale to Twój wybór :wink4:

Opublikowano

Auto za***iste ! Skoro chcesz jeździć cały rok w gumowych dywanikach to bym się ani chwili nie zastanawiał nad zakupem ORI ale to Twój wybór :wink4:

dokładnie mam PETEX i według mnie są za krótkie sam zobaczysz :wink4:

Opublikowano
  • Autor

byłem w serwisie zapytać ;) zawsze zanim coś kupię jadę zapytać do serwisu :decayed: tak np. dowiedziałem się o koszt bocznych listew S-line (które kupię w ASO):naughty:

w A6 mieliśmy PETEX'a, w Q7 też mamy i jest OK. w A3 za to miałem ORI i nie widzę różnicy więc po co przepłacać? :decayed: powoli zaczynam odkładać na s-line exerieur :kox:

Opublikowano

Faktycznie w przypadku B5 wydaje mi się, że na miejscu kierowcy dywanik mógłby być dłuższy (żeby głębiej pod pedały wchodził) poza tym nei mogę złego słowa o tych gumach powiedzieć . Jędrek chwali Petexy w pozostałych autach, więc widocznie tylko w B5 jest ten problem :wink4:

Opublikowano

Piękne A5, jak każde A5 :wink4:

ciekawy kolor i wyposażenie :good:

dla mnie głównym atutem audi jest q, dobrze że chociaż manual :wink4:

nie bardzo tylko rozumiem, dlaczego montują 2.0tdi do A5 :mysli:

Opublikowano
  • Autor

nie bardzo tylko rozumiem, dlaczego montują 2.0tdi do A5 :mysli

żeby było taniej ;) w moim przypadku jest to dobre bo nie płacę akcyzy 18,6% i dalej mam diesla

Opublikowano

nie bardzo tylko rozumiem, dlaczego montują 2.0tdi do A5 :mysli

żeby było taniej ;) w moim przypadku jest to dobre bo nie płacę akcyzy 18,6% i dalej mam diesla

jak najbardziej to rozumiem, tylko auto jest przepiękne! wygląda na szybkie, a nie jedzie :disgust:

dlatego jestem zdania że 2.0tdi dobre jest do a4, a A5 ze względu na wizualne zacięcie sportowe powinno zaczynać się od 2.0T, które wcale nie jest żadnym przeciągiem, ot do przemieszczania się na codzień.

Opublikowano
  • Autor

kwestia co dla kogo znaczy, że nie jedzie... jak kupowałem A3 2.0 tdi to też mi mówili, że nie jedzie (a przesiadałem się z Mondeo 116 konnego) i dla mnie auto było super dynamiczne. teraz też przesiadając się z A3 140 konnego na 170 konne A5 jest dla mnie wystarczająco dynamiczne.. póki co :decayed: ale jak już pisałem w pierwszym poście planuję wycieczkę do Mistrza Rogala, ale to nie w tym roku :gwizdanie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.