Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Przetarty fotel kierowcy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam mały problem. W fotelu zrobiła mi się dość duża dziura w boczku i poszukuje materiału żeby wszyć cały nowy boczek ( fotele posiadam kubełkowe) nie wie ktoś gdzie można kupić taki materiał albo może ktoś ma taki materiał od starego fotelu. czekam na jakieś odpowiedzi pozdrawiam :hi:

tak wygląda ten fotel i taki sam kolor : http://moto.allegro.pl/fotele-siedzenia-podsufitka-plastiki-audi-a4-b6-i1719745627.html

Opublikowano

heh mam to samo facet od którego go kupiłem a właściwie jego żona ładnie tam coś doszyła prawie nie widać....ale jak już wiem że jest to zaczyna denerwować i postanowiłem kupić pokrowiec ale troche lipa bo siedzenia ładne wiec wczoraj zakupiłem mate masującą :wink4: :wink4: :wink4: :wink4: zakryje przetarcie a i pomasuje trochę :notworthy:

Opublikowano

jak chcesz mam fotel pasażera kolor soul tyle że zwykły ale materiał można wykorzystać jest w bdb stanie

Opublikowano
  • Autor

to jest taki sam kolor co mój? tzn taki co na zdjęciu z allegro?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja dzisiaj wziąłem sie za naprawę przetartego fotela ale w B5 dziś go rozebrałem a jutro jak znade czas to go będę robił. Materiał na boczek wziąłem z podłokietnika tylnej kanapy a jego obiłem innym materiałem i tak nie bedzie nic widać bo podłokietnik jest złożony cały czas.

Opublikowano

a ja mam gdzies calal tapicerke z tylnej kanapy jak chcesz to dzwon do mnie numer w banerku

Opublikowano

a ja mam gdzies calal tapicerke z tylnej kanapy jak chcesz to dzwon do mnie numer w banerku

dzięki kolego, ale już zrobiłem. Z całego dużego kawałka wyszło by jak orginał a tak musiałem sztukować w połowie boczku, ale i tak jest dobrze.

Opublikowano
  • Autor

czaki22 a jaki kolor masz?? i za ile?? bo kurde nie chce brac z podlokietnika tego materialu... czekam na odp :hi:[br]Dopisany: 02 Sierpień 2011, 00:37_________________________________________________czaki22 czaki22

gdzies calal tapicerke z tylnej kanapy jak chce