Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] NIE DZIAŁA MENU MIĘDZY ZEGARAMI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy może miał ktoś podobny problem, mianowicie nie działa mi menu między zegarami sterowane jest z poziomu tego stetrownika umieszczonego obok hamulca ręcznego. Takie 4 przyciski MENU INFO RETURN i jeszcze jeden z ikona samochodów. Gdy wciskam klawisz MENU nie dzieje sie zupełnie nic ma ktoś może pomysł co z tym zrobić ?

Opublikowano

i standby w postaci wyciągnięcia kluczyka ze stacyjki nie pomógł?

pewnie błedy po podłączeniu by jakieś były... a jeśli nie masz możliwości to skoro nie działa to jakby zasilania nie było... bezpieczniki może zerknij

Opublikowano

Do czego słuzy ten przycisk z ikonką tych samochodów ?:) sory, że się wtrącam .... ale u mnie też nie działa więc może i mi porada się przyda

Opublikowano

Do czego słuzy ten przycisk z ikonką tych samochodów ?:) sory, że się wtrącam .... ale u mnie też nie działa więc może i mi porada się przyda

mi sie coś obiło że to rodzaj traffica... czyli jakiejś informacji o korkach... oczywiście u nas nie działa więc nie wnikałem

Opublikowano

Według instrukcji jest to chyba "Przycisk objazdu korka" - Wywołanie funkcji objazdu korka (obliczanie trasy alternatywnej). Ale może się mylę, a nie pamiętam czy używałem kiedyś tej funkcji :mysli:.

Opublikowano

Witam, czy może miał ktoś podobny problem, mianowicie nie działa mi menu między zegarami sterowane jest z poziomu tego stetrownika umieszczonego obok hamulca ręcznego. Takie 4 przyciski MENU INFO RETURN i jeszcze jeden z ikona samochodów. Gdy wciskam klawisz MENU nie dzieje sie zupełnie nic ma ktoś może pomysł co z tym zrobić ?

Masz tzw. mala NAVI :wink4: W bagazniku po lewej stronie powinienes miec naped . Sprawdz czy tam masz plytke

Opublikowano
  • Autor

Masz tzw. mala NAVI :wink4: W bagazniku po lewej stronie powinienes miec naped . Sprawdz czy tam masz plytke

Płytki nie mam w napędzie w bagażniku ale czy Ona jest niezbędna do poruszania się po MENU samochodu ?

Dzięki wszystkim za odpowiedź, mam nadzieje że uda się jakoś rozwiązać ten problem.

Opublikowano

Plytke masz do nawigacji wlasnie w tym napedzie :)

Wstaw tu bledy z VAGA to nam wszystko wyjasni .