Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Sieńko i syn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Muszę pochwalić obsługę i mechaników serwisu AUDI i VW z ul. Wysockiego w Białymstoku. Byli w stosunku do moich uwag i zastrzeżeń zgłaszanych do mojego Audi ( nie u nich kupionego) wyjątkowo cierpliwi i co ważniejsze ustalili co nie domaga w Audi. :th: Jeszcze jedno nie naciągali mnie na naprawę. Tylko powiedzieli żebym sobie z tym poczekał. Zaoszczędziłem kilka tysiączków. Naprawa byłaby rozpustą.

:hi:

• 1 rok później...
Opublikowano

Sorry, ale Sieńko i Syn załatwili mnie i paru znajomych tak że szkoda gadać, wystarczy poczytać komentarze w niepolecanych, są tam opisy ze zdjęciami.

BANDYTKĘ W BIAŁY DZIEŃ tam odstawiają, można by film o tym nakręcić, sam mam materiału i dowodów dość !!!

DOBRZE RADZĘ, Z DALEKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Sorry, ale Sieńko i Syn załatwili mnie i paru znajomych tak że szkoda gadać, wystarczy poczytać komentarze w niepolecanych, są tam opisy ze zdjęciami.

BANDYTKĘ W BIAŁY DZIEŃ tam odstawiają, można by film o tym nakręcić, sam mam materiału i dowodów dość !!!

DOBRZE RADZĘ, Z DALEKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!

święte słowa, polać mu :good: :good: :good:

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

też to słyszałem co mówią poprzednicy..

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

co do serwisu sieńko i syn ja miałem o takie przypadki

1. po kupnie nowego auta a4 2.0 TDI dostałem litr oleju na ewentualne dolewki i po ok 5 tys przy sprawdzaniu wyszło ze troszki brakuje więc dolałem owy olej dany w prezencie w orginalnej opakówce i wtedy komp pokazał że trzeba juz robić serwis olejowy jak się pózniej okazało to dali 505 00 a to jest z DPF czyli potrzebny był 507 00 serwis ustawiony na 15 tys więc jade do nich i mówie że to za wcześnie i że to po tej dolewce oleju i oni mówią skąd ten olej ja na to że od nich a oni że rachunek na zakup ja mówi proszę bardzo i wszystko konczy się wymianą oleju z filtrem na koszt serwisu więc wyszło dobrze poza stratą czasu i troszki nerwów

2. kolejna sprawa przebieg ok 70 tys nie moge uruchomić laweta do sieńko i syn auto już po gwarancji ponad rok i co dziwo dwa tygodnie temu robiany przegląd w sieńko i syn i tu auto stoji diagnoza jest mówiąc krótko szok padł pompowtryskiwacz na 3 cylindrze naprawa wyceniona na ok 3500 tys zł. przez sieńko i syn to ja mówie może jakoś zmniejszyć te koszty a oni na to że proszę zaczekać wyslą zapytanie do poznania proszę poczekać ok godziny przychodzi odpowiedz i kolejny szok producent daje 100% na część a serwis 100% na robociznę i wychodzi na to że nie płacę ani grosza wiec jest super nadmieniam że auto było serwisowane tylko w sieńko i syn dostałem również auto zastępcze na czas naprawy która trwała łącznie 2 dni.

ALE OGÓŁNIE UWAŻAM ZE NIE JEST TAK ŹLE ALE TEZ SŁYSZAŁEM ŻE ROBIĄ W H... MOŻE NA MNIE NIE TRAFIŁO

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

olac sienka lepiej jechac do serwisu skody na andersa :)