tomisław03 Opublikowano 27 Lipca 2011 Opublikowano 27 Lipca 2011 Posiadam radio concert, kupiłem do niego emulator mp3 yatour. podłączyłem prawidłowo, tak mi się przynajmniej wydaje :> po podłączeniu i wsadzeniu pena na radyjku pokazuje mi jedynie cd5 tr16, nie mogę zmienić na inne katalogi ponieważ pokazuje no cd Na penie mam prawidłowo stworzone foldery CD01, CD02 itd po włączeniu scan przeskakuje tylko między tr 04, tr 16 i tr99 nic po zatym się nie dzieje Emulator działa prawidłowo przez aux muzyka gra bez problemu tyle że cały czas radio pokazuje cd5 tr16. Czy to jest wina radia ?? mam system bose w nim. a może inaczej trzeba stworzyć katalogi na penie ?? proszę o pomoc
mech15 Opublikowano 27 Lipca 2011 Opublikowano 27 Lipca 2011 format do FAT32 zrobiony? utwory ponumerowane?
tomisław03 Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Opublikowano 28 Lipca 2011 format zrobiłem ale czy do fat 32 :gwizdanie: ? zrobię jeszcze raz. utwory ponumerowałem 001 tytuł, 002 tytuł itd [br]Dopisany: 27 Lipiec 2011, 17:38_________________________________________________Problem rozwiązany, mam starszy typ emulatora. wsadziłem zwykłą kartę sd i wszystko działa
Rekomendowane odpowiedzi