boneso Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Witam ! zastanawiam sie nad zakupem kompletu lamp-przod tyl na przod http://allegro.pl/lampy-soczewkowe-audi-a4-b7-dayline-silniczek-i1720409463.html na tyl http://allegro.pl/lampy-diodowe-audi-a4-b7-04-08-avant-smoke-led-i1730539930.html dymione lub cos w takim stylu led,zwykle Sam posiadam niestety zwykle swiatla(nie xenon) chce zakupic cos konkretnego,widzialem u kolegi z Jaworzna bodajze w czarnej audi b7 taki zestaw i wyglada to zacnie. Moje pytanie dotyczy tego czy taki zestaw podoba Wam sie wizualnie i czy jakosc wykonania tych lamp jest dobra a nie jakis badziew za przepproszeniem. Jestem wlascicielem srebrnej audi-jak zapatrujecie sie na taki zestaw dymiony? czy np przod-czarne lampy tyl dymione?czy lepiej chrom?
mikołaj Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Mi się podobają jak bym miał b7 to bym sobie je założył tylko na przód z czarnym środkiem:)
AndyN Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 (....) Moje pytanie dotyczy tego czy taki zestaw podoba Wam sie wizualnie (....) Pytasz czy się podoba? Szczerze? W ogóle :no:
zyga811 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 poczytaj wiecej koedzy z forum mieli problemy z palacymi sie diodami chodzi o swiatla z pierwszego linku
boneso Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2011 wlasnie cos nie moge znalesc-slaby chyba szukam-za pomoc bede wdzieczny-Pozdrawiam wymiana led to jakas wyzsza jazda?duzo roboty?
kanu Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 lampy tyl dymione?czy lepiej chrom? Jeśli masz zamiar kupować lampy to kup sprawdzonej firmy Dectane, są może droższe ale nie powinieneś mieć problemów z nimi żadnych. Tylko firma Dectane ostatnio ma troche spore opóźnienia w produkcji wybranych lamp... i czeka się dłużej, sam już czekam ponad miesiąc na te co zamówiłem...
AndyN Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 lampy tyl dymione?czy lepiej chrom? (...) Jeśli masz zamiar kupować lampy to kup sprawdzonej firmy Dectane, są może droższe ale nie powinieneś mieć problemów z nimi żadnych. (...) Forumowicz Tygrys miałbym coś do napisania w kwestii jakości lamp Dectane ... :gwizdanie:
kanu Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 no jeśli piszesz o tych przednich... :gwizdanie: a z tylnymi jak widzę, to sobie niektórzy poradzili uszczelniając kosteczki tylko...
AndyN Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 no jeśli piszesz o tych przednich... :gwizdanie: a z tylnymi jak widzę, to sobie niektórzy poradzili uszczelniając kosteczki tylko... Nie, mam na myśli tylne.
Robson77 Opublikowano 17 Września 2011 Opublikowano 17 Września 2011 Sprawdź temat:lampy dayline jakie wybrać,a co do tylnych to polecałbym Dectane mam je około roku i nie mam żadnych zastrzeżeń.
Rekomendowane odpowiedzi