Opublikowano 3 Sierpnia 201115 l WITAM. Szukałem na forum ale nie znalazłem konkretnej odpowiedzi. Audi kupiłem 2 tygodnie temu i nie pali mi sie kontrolka check. Chciałbym ją zmienic ale do końca nie wiem jak, wymontowałem zegary (mam pełne zegary z dużym komputerem, tem oleju, i voltomierzem), zdjąłem obudowe z szybką i i co dalej?? Nie chce nic popsuc. tam są diody czy zwykłe żaróweczki??
Opublikowano 3 Sierpnia 201115 l Autor mi też tak się wydaje, czy ma coś z tym wspólnego że świeci mi sie na komputerze SERVICE??
Opublikowano 3 Sierpnia 201115 l zrób test zegarów Vagiem, jeśli kontrolka się zaświeci to znaczy że dioda ok (choć nie spotkałem się jeszcze żeby któraś dioda w tych licznikach nawaliła) czy ma coś z tym wspólnego że świeci mi sie na komputerze SERVICE?? nie, to tylko komunikat głównie przypominający o wymianie oleju
Opublikowano 16 Sierpnia 201115 l Autor no własnie nie posiadam jeszcze VAG'a, bo na ten moment orientuje sie jaki VAG najlepszy do mojego modelu. No nic narazie zmontowałem wszystko i poczekam na rozwój sytuacji tzn na zakup VAG'a. Dzieki za pomoc [br]Dopisany: 03 Sierpień 2011, 19:12_________________________________________________akurat wyszło mi dzięki kolegom z naszego forum audi że mam zegary od a6 i to prawdopodobnie jest przyczyną że mój check engine nie zapala się
Opublikowano 16 Sierpnia 201115 l Bo wcale nie musi się zapalać, ale jeżeli ktoś grzebał w zegarach i nie podłączył tej kontrolki to vag powinien wyrzucić błąd, ale jeżeli błędu nie będzie to prawdopodobnie u ciebie po prostu niema tej kontrolki i jest to normalne.