Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Pomóżcie wycenic A4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mysle nad sprzedaniem auta Audi A4 1995r. 1.8 125ps. z klimatronikiem.

2 miesiące temu były wymienione wszystkie paski, rozrząd, olej, klocki przod tył.

Zawieszenie obnizone o 2cm.

Jest tylko jeden problem ze auto jest zrysowane.

to są zdjecia przed zrysowaniem :)

srodek.jpg

DSC03302.jpg

DSC03299.jpg

DSC03301.jpg[br]Dopisany: 10 Luty 2008, 11:12 _________________________________________________Tylko nie mam pojecia ile moge za niego wziasc. zrysowany jest dach, prawa strona, lewa strona i pokrywa silnika

dlatego prosze o pomoc w ustaleniu Mi ceny.

Za ile mółbym go sprzedac bez alu, a jesli z alu to za jaką dopłatą, 4 opony prawie nowe, 2 miesiace jezdzenia było na nich - 225/45/17 MIchellin.

Potem wrzuce zdjecia porysowanego bo narazie wyskakuje jakis błąd :confused4:

[br]Dopisany: 10 Luty 2008, 11:16 _________________________________________________O chyba sie udało:

dsc03606as5.jpg[br]Dopisany: 10 Luty 2008, 11:21 _________________________________________________dsc03607xn0.jpg

Opublikowano
  • Autor

dsc03611fw6.jpg

[br]Dopisany: 10 Luty 2008, 11:26 _________________________________________________A w takim stanie ile moge za niego wziasc?

Opublikowano

ładnie cie ktos zalatwił

Próbowałes to chociaz troche spolerowac??

Na twoim miejscu bym cos z tym zrobil a pozniej probowal sprzedac, w ten sposob mniej stracisz.

Opublikowano

chamy ci to zrobili takich jak oni to tylko złapać i do d*py na kopać mi kiedyś lampy przednie w vw pobili a teraz trzymam lalunie na parkingu strzeżonym to wszystko jest zazdrość że masz audi :disgust: proponuje ci to wypolerować bo stracisz na wartości 1000 zł pozdrawiam dziuniek :audi:

Opublikowano

spróbuj zrobić polerkę u jakiegoś lakiernika... napewno pomoże... i sprzedaż w dobrych pieniądzach...

Opublikowano
  • Autor

dzieki ale polerka nie pomoze nie ma szans, pytałem juz, są to bardzo głębokie rysy ;([br]Dopisany: 11 Luty 2008, 20:40 _________________________________________________ale napiszcie mi prosze jesli mozecie ile mółbym wziasc za niego w takim stanie jakim jest a ile jesli był by pomalowany,

pzdr.

Opublikowano

odejmij od ceny rynkowej ok 1500zł, zreszta wiadomo ze cene zawsze sie daje wyzsza aby bylo z czego zejsc.

To ty jestes wlascicielem auta i ty ustalasz ile jest warte, my ze zjdec duzo nie zobaczymy, dla mnie te rysy nie sa glebokie ze zdjec ale ty mowisz ze jest inaczej.

masz tu podobne autko z tym ze bez klimy

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4195766

Tak jak ci pisalem ja bym polakierowal elemnty porysowane pozniej polerka ewntualnie klamki pod kolor i na sprzedaz .

Opublikowano
  • Autor
odejmij od ceny rynkowej ok 1500zł

Byłem u kilku malarzy i kazdy nie schodzi z ceny za malowanie ponizej 4 tysiecy ;(