Jarek11255 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Witam!!! Kupiłem jakiś czas temu Audi a4 b6, auto posiada elektrycznie sterowane lusterka. Dzisiaj postanowiłem w końcu wypróbować jak się składają. Jedno sie zamknęło, a drugie nie. Teraz jak chcę to zamknięte z powrotem rozłożyć, to lusterko które się nie zamknęło, teraz sie składa. Podsumowując... pokrętło mam ustawione na pozycji środkowej u góry czyli lusterka powinny być rozłożone, a w praktyce prawe mam rozłożone a lewe złożone... Jakieś pomysły? Z góry dziękuję Pozdrawiam
wrclaguna Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Jakies bledy byly ? Pewnie ktorys kabelek sie przetarl albo ktos zmienil modul nie obslugujcy skladanie lusterka Wklei tutaj moduly drzwi jakie masz
Jarek11255 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Może głupie pytanie skąd ten moduł mam odczytać, gdzie tego szukać...jestem posiadaczem tego audi od niedawna i jeszcze wszystkiego nie wiem na temat tego auta
wrclaguna Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Podjedz na najblizszego Regionalnego Spota i niech ktos ci zczyta bledy
Jarek11255 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2011 O i już po problemie, źle kabelki wpięte
Rekomendowane odpowiedzi