Gora_82 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Address 16: Steering wheel Labels: 8E0-953-549.lbl Part No: 8E0 953 549 N Component: Lenksáulenmodul 0308 Coding: 02042 Shop #: WSC 05346 VCID: 3E78227C10F1 2 Faults Found: 00888 - Wiper Switch for Intermittent Operation (E22) 37-00 - Faulty 00576 - Terminal 15 57-10 - Electric Circuit Failure - Intermittent mam taki problem ze jak pada deszcz parę godzin lub jadę podczas burzy auto łapie muła pojawia się gigantyczna turbodziura, auto przerywa i dymi na biało jak przestanie padać auto też ma turbodziurę ale duuuużo mniejszą a co najlepsze czasami wogóle nie ma turbodziury i jedzie jak powinno myślicie że te błędy mogą mieć z tym coś wspólnego??
Kimi Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Akurat te błędy, które podałeś, mają bardziej związek z przełącznikiem wycieraczek, ale może się nie znam :gwizdanie: Steering wheel = kierownica Wiper Switch for Intermittent Operation = przełącznik wycieraczek, praca przerywana
Gora_82 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2011 no niby tak, masz rację ale sie zastanawiam czy może to mieć jakiś związek z tym problemem bo komputer nic innego nie pokazuje
spanky Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 no niby tak, masz rację ale sie zastanawiam czy może to mieć jakiś związek z tym problemem bo komputer nic innego nie pokazuje nie ma
IDUAL Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Kolego masz dostęp do vaga to zrób logi i wklej do tego działu koledzy na pewno zdiagnozują co i jak.
rmc87 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 też mam problem jak kolega wyżej. wydaje mi sie ze woda dostaje się od podszybia gdzie jest komp, gdzieś na wtyczki... rozkręciłem obudowę - od kompa wtyka sucha, przekaźniki suche, wtyczki do kabiny suche. wiec pewnie jeszcze gdzieś niżej. uszczeliniłem, poskładałem i sie okaże na następnej trasie...
Rekomendowane odpowiedzi