tomcioskinny Opublikowano 1 Października 2006 Opublikowano 1 Października 2006 Witam pękły mi zaczepy od rolety w prawym i lewym boczku w bagazniku. Kupiłem sobie lewy i prawy w idealnym stanie i teraz moje pytanie jak je założyć. Nieiwem za bardzo zaco się zabrać na samym początku czy musze wyjmować tylnie siedzenia. Jak macie moze jakiś schemat to bym był bardzo wdzięczny albo jakieś informacje jak to zrobić.
fidziu Opublikowano 1 Października 2006 Opublikowano 1 Października 2006 Witaj, z tego co się orientuję, to boczki są na wciskach, ale żeby założyć, to trzeba odkręcić pasy i przełożyć je przez otwory, tak więc trzeba zdjąć siedzisko tylnej kanapy. Z tego co pamiętam, to zdejmowałem też boczek oparcia. Pozdrawiam fidziu
Gość Rav Opublikowano 1 Października 2006 Opublikowano 1 Października 2006 a ja mam pytanko jak zdjąć boczek drzwi od strony kierowcy z przodu?gdzie sa srubki,lub jakies zatrzaski. sorki za OT
damos Opublikowano 2 Października 2006 Opublikowano 2 Października 2006 z tego co się orientuję, to boczki są na wciskach, Jednak tych miejscach, gdzie są zaczepy rolety boczki mocuje śruba. a ja mam pytanko jak zdjąć boczek drzwi od strony kierowcy z przodu?gdzie sa srubki,lub jakies zatrzaski. Zatrzasków dużo, śruby są tam:http://www.damos.k11.pl/A4/boczek.jpg http://www.damos.k11.pl/A4/boczek2.jpg
fidziu Opublikowano 6 Października 2006 Opublikowano 6 Października 2006 ja jej, nie miałem, bo "mądrzy" Niemcy grzebali coś przy srubach mocujących amortyzator , ale dzięki tobie już wiem i dokręcę jeszcze swój boczek. dzięki! Pozdrawiam fidziu P.S. wiem, że to temat na inny post, ale widzę damos, że masz jakieś ciekawe opisy napraw do audika. Wiesz może, który bezpiecznik jest od elektrycznych szyb, bo w spisie, który znalazłem na stronce nie ma nic o szybach. Za pomoc z góry dzięki.
damos Opublikowano 7 Października 2006 Opublikowano 7 Października 2006 damos, że masz jakieś ciekawe opisy napraw do audika. Wiesz może, który bezpiecznik jest od elektrycznych szyb, bo w spisie w-g rozpiski z http://www.a4-klub.fg.pl/forum/viewtopic.php?t=2896&start=5 stawiam na bezpiecznik 29, lub 32 (ostatecznie 30).
fidziu Opublikowano 7 Października 2006 Opublikowano 7 Października 2006 damos dzięki za wskazówkę, zaraz idę zobaczyć. O efekcie z pewnością poinformuję. Pozdrawiam fidziu [ Dodano: 2006-10-08, 10:45 ] Witam, tak jak obiecałem, informuję o efekcie sprawdzania bezpieczników. Okazuje się, że wszystkie z podanych są ok. Jednakże patrząc na rysunki z ETOSa zaczynam się zastanawiać, czy bezpiecznik podnośnika szyb jest w skrzynce z pozostałymi bezpiecznikami. Ostatnio zakładając wyłącznik pompy paliwa zauważyłem, że pod osłoną nad pedałami jest też kilka bezpieczników płaskich, może więc te od sterowania szybami też są gdzieś indziej? Poniżej ilustracja, na której zaznaczyłem mocowania bezpieczników. Za wszelkie sugestie, co jeszcze sprawdzić z góry dziękuję pozdrawiam fidziu
Rekomendowane odpowiedzi