Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Kierunkowskaz lewy szybko miga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z lewym migaczem. Bardzo szybko miga, 2 razy szybciej niż normalnie. Z prawej strony natomiast miga normalnie.

Jak to może być przyczyna i co trzeba wymienić?

temat poprowiłem, fajnie że stosujesz prefix, ale jeden wystarczy.

Poza tym krótko opisz problem

Opublikowano

A pozostałe migacze po tej samej stornie Ci migają??

Jak miałem Mercedesa, to gdy spaliła się któraś żarówka od migacza to wtedy szybciej migały niż normalnie.

Sprawdź pozostałe żarówki i połączenia wtyczek, oraz zobacz czy przycisk od świateł awaryjnych je załącza czy wtedy świecą wszystkie kierunkowskazy i na liczniku też mrugają ci kierunki??

Opublikowano
  • Autor

Przednia żarówka od migacza się nie świeci. Jakieś miesiąc temu miałem taki przypadek że migacz szybko migał ale później wróciło do normy aż do dzisiaj. Na liczniku mrugają lampki z tym że z lewej strony szybciej jak włączam migacz lewy. Jak włączam awaryjne to miga normalnie wszystko oprócz oczywiście spalonej żarówki. Jedna żarówka na pewno się nie świeci i czeka wymiana. Wymienię żarówkę i sprawdzę jak będzie sie zachowywał migacz. Dzięki za podpowiedz!

Opublikowano

tak to wlasnie jest w audi ( i nie tylko) ze jak ci padnie zarowka od kierunku to przerywacz bedzie szybciej migal, wiaze sie to ze zmiana obciazenia przerywacza, a co idze za tym kierowca ma informacje ze ktorys z kierunkow nie swieci, a przyczyn moze byc kilka, od spalonej zaroki do przerwy w obwodzie

Opublikowano

ja mam to samo...

tylko ze raz lewy przedni kierunek dziala, raz nie...

nie wiem co o tym sadzic...

Opublikowano

wymien zarowke, zobacz czy gniazdo zarowki nie jest zbyt luzne lub przysnidziale, ogladnij wtyczke przy lampie, jak to nie pomoze to szukanie problemu w instalacji

Opublikowano

zabiore sie za to weekend bo musze odkrecic cala lampe, niestety ;)

Opublikowano
  • Autor

Okazało się że gniazdo było zaśniedziałe, żarówka sprawna. 5 minut roboty i po krzyku. :hi:

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam

Wiem że to stary post ale pomyślałem że zapytać warto. Mam problem z kierunkowskazami. Migają lub nie zależy jak im się zachce. Czy może to być przekaźnik? czy może coś innego??

Dzięki