Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Następny pomysł naszych "genialnych" posłów...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak oglądam/czytam/słyszę co się dzieje w tym kraju i jakie genialne pomysły mają być wprowadzane to odnoszę wrażenie, że niektórzy tam na "górze" swoje łby z d*pami pozamieniali miejscami :wallbash:

O to kolejny genialny przykład pracy naszych "posłów" (celowo w cudzysłowem):

http://ntn.knives.pl/

Jeżeli ktoś uważa to za poroniony pomysł jest oczywiście przygotowana petycja przeciwko zmian w ustawie o broni i amunicji pod którą można się podpisać:

http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=7315

Ciekawe za co oni pobierają pieniądze... Jak za wymyślanie takich rzeczy to brak mi słów...

Opublikowano

:doh1:[br]Dopisany: 16 Sierpień 2011, 11:33_________________________________________________Dobrze klient napisał " Polska to kraj w którym można kupić legalnie czołg, a nie można nosić noży.."

Opublikowano

kiedyś słuchałem jakąś debate (chyba o tej zmianie) i głównie chodziło o wyeliminowanie szczeniaków biegających z nożami po osiedlach.

Opublikowano

kiedyś słuchałem jakąś debate (chyba o tej zmianie) i głównie chodziło o wyeliminowanie szczeniaków biegających z nożami po osiedlach.

Na pewno im się uda... kur** niedługo to ktoś Cie zaatakuje, jebniesz go i idziesz siedzieć co za kraj!!!!!

Niech się zajmą gettem trochę, pomogą im to nie będą latać z nożami, banda skur**nów

Opublikowano

ja tam nie mówię że się uda, tylko tak argumentowali :)

Opublikowano

szkoda gadac, przyklad z mojego podworka, niedawno moich 2 kumpli poszlo na impreze, na ktorej ja tez bylem, ale sie o polnocy zmylem. jakis czas potem jak sie zawinalem, gdzies kolo 3 do moich dwóch kumpli podskoczylo 5 narabanych kolesi, cos tam zaczeli sie rzucac, zeby ci moi znajomi ff3!%!#fdqr1 itd itd.

koledzy spokojnie, ze nie szukaja zaczepki i juz sie zwijaja, no to jednemu z pieciu agresorow cos nie przypasowalo i rzucil sie z piesciami do jednego z moich kolegow, ten sie obronil, strzelil typa o go znokautowal... zaczela sie jatka, bo pozostala czworka naskoczyla na moich kumpli, na ich nieszczescie moi koledzy w formie kilku strzalow spuscili typom wp***dol(broniac sie) i teraz maja miec sprawe o pobicie:/ no chyba ze najbardziej poszkodowanym, a jest to dwoch typow moi kumple zaplaca po 1500pln

i co to ma qwa byc? bronisz sie, agresor dostaje, a ty zeby nie pojsc siedziec jeszcze musisz smieciowi zaplacic.

co do nozy, godzine temu wracalem ze swoja dziewczyna z kolacji w sphinxie przez starowke w olsztynie, a na samym srodku stoi 2 typow i dziewczyna, jeden z typow chwalil sie koledze i owej kolezance jaki to za***isty noz ma przy sobie i wymachiwał nim robiac jakies dziwne ruchy(kosa na oko dlugosc ostrza z 30cm:/) i pytanie, po co typpowi taka kosa, na grzybiarza nie wygladal... :wallbash:

Opublikowano

No niestety tez podobne widoki widziałem na starówce u nas :decayed: wniosek jest taki " trzeba kupic klamke i odj ebac smietanke " :decayed::kox:

Opublikowano

no niestety polskie prawo jest porąbane, powinien być też jakiś zapis że ma się większe prawa będą u siebie w domu - na posesji. Był taki przypadek u mnie w mieście, że na rodzinnego grilla wbiło się przez płot dwóch naćpanych gówniarzy, zaczęli kopać grilla, przerwacać stoliki. Oczywiście ludzi było sporo i dostali porządne wpierd** - finał podobny jak u kolegi wyżej, tyle że cały czas są ciągani po sądach

Opublikowano

Jedyne co mogę napisać to :facepalm:

Opublikowano

Nie rozumiem. Sprzeciwiacie się wprowadzeniu takiego zakazu? Jakie ta ustawa ma dla was znaczenie? Czy w jakiś sposób ogranicza waszą wolność osobistą itd? Ja to mam w du*ie, nóż służy mi do krojenia chleba w domu, tutaj patrząc na komentarze to niektórzy jak wychodzą z domu to z nożem w kieszeni :gwizdanie:

Pójdę sobie ze skrętem to mnie zamkną i sprawę zrobią, ale jak idę z nożem to mogę im pomachać przed oczami :kox:

Dobra, już wiem że chodzi o bezsensowną ich pracę :polew: Wczorajszy chyba jeszcze jestem. Niestety ale coś muszą "robić", a że nie ma już co wymyślić to pozostają takie pierdoły :gwizdanie:

Opublikowano

bo znając życie doczepią się do wędkarza na rybach a debile z nożami jak po miastach chodzili tak chodzić będą :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

Nie rozumiem. Sprzeciwiacie się wprowadzeniu takiego zakazu? Jakie ta ustawa ma dla was znaczenie? Czy w jakiś sposób ogranicza waszą wolność osobistą itd? Ja to mam w du*ie, nóż służy mi do krojenia chleba w domu, tutaj patrząc na komentarze to niektórzy jak wychodzą z domu to z nożem w kieszeni :gwizdanie:

Pójdę sobie ze skrętem to mnie zamkną i sprawę zrobią, ale jak idę z nożem to mogę im pomachać przed oczami :kox:

Dobra, już wiem że chodzi o bezsensowną ich pracę :polew: Wczorajszy chyba jeszcze jestem. Niestety ale coś muszą "robić", a że nie ma już co wymyślić to pozostają takie pierdoły :gwizdanie:

No właśnie o to chodzi że ja jak jeżdżę na ryby to zawsze biorę nóż ze sobą do plecaka i czasem zapominam go wyjąć na chacie jak wracam, i chodzę z tym plecakiem na zakupy itd :rolleyes: I co, jak by mnie przeszukali to już mam sprawę (a nie noszę małego wędkarskiego scyzoryka tylko konkretny nóż myśliwski) [br]Dopisany: 18 Sierpień 2011, 17:51_________________________________________________A weź się potem tłumacz skąd w plecaku masz nóż z prawie 20 cm ostrzem...

"bo byłem na rybach i potem zapomniałem go wyjąć" to aż głupio brzmi i chyba nawet sam bym w takie coś nie uwierzył jak bym sam tak nie robił :cool1: