Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Problem z sekwencją w 2.8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Od jakiegoś czasu przy jeździe na lpg auto delikatnie zaczeło tracić na mocy... przy przyspieszaniu odzuwalne były tak zwane "dziury"... ale przełaczania na gaz odbywało się bez problemowo. Oddałem auto do gazownika... stwierdzil bez podłaczania pod komputer że wtryskiwacze do wymiany (mam matrixa) koszt około 1200zł...zaoferował jakieś inne za 800zł.. tak czy inaczej pozwoliłem sobie zostawić u niego auto by mógł mi dokładnie to sprawdzic na komputerze i sróbować je przeczyścić.. niestety nie udało się nic z tym zrobić... troszeczke zniesmaczony pojechałem do domu.. przełaczajac na sekwencje auto zupełnie straciło obroty i zgasło... próbujac kilka razy cały czas ten sam efekt... (jest połowa gazu w butli) mam dwa pytania... czy ktoś miał podobny przypadek? po cześci mam wrażenie że ten gazownik jeszcze gorzej coś popsuł niż było.. bo auto jako tako jeszcze na tym gazie się poruszało a teraz wcale..

Opublikowano

Kup kabelek do instalacji i wrzuc screny z ustawieniami i ewentulanymi błedami, pokaż tez fotki spod maski jak to wygląda u Ciebie. Sprawdz czy masz dobrze podłaczone przewody przy cewce od zaworu LPG reduktora.

Opublikowano

byles u tych kolesi w zodiaku? jak cos to to pogadaj z marcinem (marcintorun) oni zakladaja gaz, moze cos pomoze ewentualnie jakies tansze czesci zalatwi?...

Opublikowano
  • Autor

nie własnie.. byłem na rogu chrobrego i polnej w Elpigazie... :gwizdanie: jutro jestem umówiony rano z kolesiami w zodiaku...

Opublikowano

marcin chyba tez współpracuje z tymi kolesiami z zodiaka

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

wiem wiem.. rozmawiałem z nim kilka chwil temu.. zobaczymy co wyjdzie jutro.. ewentualnie podjade do Marcina w Piątek

dzięki [br]Dopisany: 17 Sierpień 2011, 21:47_________________________________________________Wina Wtryskiwaczy- zostały wymienione na nowe...