Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Nie grają głośniki tylnych drzwi i aktywny tył- prosze o pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tydzień temu kupiłem a4 b6 avant. Nie było w nim radia seryjnego wiec włożyłem Sony cdx gt 620u. Podłączyłem i grały tylko przednie drzwi. Wyczytałem na necie ze potrzebny adapter wiec kupiłem podłączyłem i dalej nic. Dziwna sytuacja bo po podłączeniu adaptera próbnik pokazuje ze sygnał do niego wchodzi a za nim juz go nie ma. SPrawdziłem jeszcze wzmacniacz w bagazniku i okazało sie ze wtyczka jest cała zardzewiała. Po wyczyszczeniu niby jest przejscie ale dalej cisza. Czy wzmacniacz moze być przyczyną? I czy oge go jakoś sprawdzić?

Opublikowano

Tydzień temu kupiłem a4 b6 avant. Nie było w nim radia seryjnego wiec włożyłem Sony cdx gt 620u. Podłączyłem i grały tylko przednie drzwi. Wyczytałem na necie ze potrzebny adapter wiec kupiłem podłączyłem i dalej nic. Dziwna sytuacja bo po podłączeniu adaptera próbnik pokazuje ze sygnał do niego wchodzi a za nim juz go nie ma. SPrawdziłem jeszcze wzmacniacz w bagazniku i okazało sie ze wtyczka jest cała zardzewiała. Po wyczyszczeniu niby jest przejscie ale dalej cisza. Czy wzmacniacz moze być przyczyną? I czy oge go jakoś sprawdzić?

moze wzmak nie daje sygnalu na tylnie glosniki?? a sprobuj inny wzmak i jaka reakcja bedzie?

Opublikowano
  • Autor

no właśn jest taki problem ze nie mam skad załatwic na próbe i nie chce w ciemno kupować. A to wzmak podaje sygnał na głośniki tył? Myśle też czy ten adapter jest ok!

Opublikowano

no właśn jest taki problem ze nie mam skad załatwic na próbe i nie chce w ciemno kupować. A to wzmak podaje sygnał na głośniki tył? Myśle też czy ten adapter jest ok!

szkoda ze nie masz wzmaka.... tak bysmy wiedzieli cz cos ze wzmakiem..

Opublikowano
  • Autor

a masz podobny problem?

Opublikowano

a masz podobny problem?

kiedys mialem w golfie 3 cos bylo spalone w wzmaku i wymienilem na inny(ale ten sam model) i odrazu problem znikl ale u ciebie nie musi byc wzmak? moze byc co innego ja pisze co mialem u siebie.

Opublikowano

Najprawdopodobniej wina wmzka on daje na tyl i suba.Najlepeij to podlaczyc sparawny do wtytki i masz pewnosc na 100%.

Opublikowano

A kabelek niebieski luźny od adaptera podłaczyłes pod Remote radia :mysli:

Opublikowano

Najprawdopodobniej wina wmzka on daje na tyl i suba.Najlepeij to podlaczyc sparawny do wtytki i masz pewnosc na 100%.

to juz koledze pisalem ze wzmak :tongue4:

Opublikowano

Pierw niech powie czy podpiął sterownie(zasialnie) przez osobny kabelek, bo nie wystarczy przepiać kostki pod adapter :gwizdanie:

Opublikowano

Pierw niech powie czy podpiął sterownie(zasialnie) przez osobny kabelek, bo nie wystarczy przepiać kostki pod adapter :gwizdanie:

n apewno ja mialem ten sam problem bo mialem lipny wzmak. niech kolega zmieni wzmak zobaczycie odrazu minie problem...