dzik23 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 gdzie moge znalesc kod do kluczyka tak aby go zakodowac? moze byc gdzies w ksiaze serwisowej? a moze da sie go zczytac jakos vagiem? mam kabel kkl i vag-com 312 i 409
wrclaguna Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 opis jest na forum wystarczy poszukac
dzik23 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2011 a moglby ktos poratowac linkiem? bo czytam same rzeczy o kodowaniu kluczyka ale nei mgoe znalesc jak i skad zdobyc pin
Wihajster Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 a moglby ktos poratowac linkiem? bo czytam same rzeczy o kodowaniu kluczyka ale nei mgoe znalesc jak i skad zdobyc pin vag can comander lub dashem wyciągniesz pin
dzik23 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2011 i bez problemow na tym kabelku da rade to wyciagnac tak? dziekuje za nazwy programow nie znalazlem instalek tych programow ktore napisales na DW ale znalazlem vago tacho mam nadzieje ze sie uda dzieki bardzo:)
Wihajster Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 i bez problemow na tym kabelku da rade to wyciagnac tak? dziekuje za nazwy programow nie znalazlem instalek tych programow ktore napisales na DW ale znalazlem vago tacho mam nadzieje ze sie uda dzieki bardzo:) vag tacho B6 nie ruszy
dzik23 Opublikowano 18 Września 2011 Autor Opublikowano 18 Września 2011 yhy ok to poszukam tamtych programow [br]Dopisany: 25 Sierpień 2011, 23:44_________________________________________________a wie ktos moze dokladnie jak obsluzyc tego vag dash albo vag can comander tak zeby odczytac pin z immo?? vag can comander odpalilem normalnie i dzialal na 7 32 bit ale nie wiem jak sie nim obsluzyc zbytnio wiec moze ktos wie? a vag dash sie odpala ale nie wykrywa kabelka kkl wiec pewnie wina windowsa albo czegos brak prosze o pomoc i pokierowanie co i jak
aju Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 niestety Grzesiu ma rację, KKLem wojny nie wygrasz
dzik23 Opublikowano 18 Września 2011 Autor Opublikowano 18 Września 2011 a jakim kabelkiem bym mogl sobie cos podzialac co? tylko tyle ze musialby byc pod usb bo w lapku wejscia com nie mam
wrclaguna Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 Poczytaj i popytaj tutaj http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=100876.0
Rekomendowane odpowiedzi