Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ARG] Pytanie o sekwencję Lovato

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam u siebie reduktor raczeJ podgrzewacz bo w sekwencij sie tak to nazywa firmy KME elektoró zawór KME obudowa wielozaworu tomasetto reszta firmy Kme Diego bardzo sobie to chwale bo jeżdżę 7miesięcy i nic. pozd.

Opublikowano

Kolego szymon86_22, biorąc pod uwagę stopień rozkopania Kielc, to i tak mało Ci pali. Moje 1.6 AHL ostatnio wyszło 12,5 ;)

Co do Lovato - piszesz, że masz problem z podpięciem - pytałeś na Kruszelnickiego w SAM-GAZ? - tam chłopaki ogarniają temat. a jak nie tam to na Kruszelnickiego jest jeszcze jeden gaziarz - tam też spytaj.

Tomek

ps. Co do lutowania sondy to nie najlepszy pomysł, chyba że daleko od samej sondy.

Temperatura topnienia cyny (standardowej z ołowiem) to 190st. A wiadomo wydech przy sondzie ma wielokrotnie więcej. Dopuszczalne łączenie to coś co jest nie zależne od temperatury.

Opublikowano

Dzięki za podpowiedzi byłem u obydwóch gaziarzy na kruszelnickiego anie jedni ani drudzy nie maja fejsa pod to, ma w skarżysku na krakowskiej takie coś ale mu nie ufam, bo jak podjechałem do niego w pracy zapytać to akurat miał klienta co mu bulgało w chłodnicy powietrze i duże miał ciśnienie w układzie(prawdopodobnie uszczelka) doradził mu przewiercenie korka :-) .co do lutowania to miałem zamiar przy samej wtyczce to robić ale chyba dam sobie spokój i do połączenia kabli użyje kabli z mini wsuwkami damskimi i męskimi, będzie lepiej bez cięcia lutowania i paprania, i zawsze można wrócić do ori . problem syczenia rozwiązany ,też usuwany przez mojego gaziarza poprzez wiercenie korka ale w baku, winą był zacięty zawór węgla aktywnego po poradach kolegów magiczne wd40 znowu zdziałało cuda :-)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja mam tak:

-sterownik: Zenit

-wtryski; chyba zenit...

-reduktor zavoli

wszystko lata już 3 lata bez zastrzeżeń i ponad 80 tyś przejechane :good:

Opublikowano

U mnie w aucie siedzi BRC od 4 lat (~60 tys km ) nic się z nią nie dzieje ... bardzo zadowolony jestem :wink4:

Opublikowano

Szymon , fejs do Smarta jest standardowy jak do innych np. STAG-a . Program zciągasz z www.landi.pl , zakładka Strefa Dealera , login i hasło SMART . Lub zadzwoń do Landi do Józefowa - oni są dystrybutorem Lovato i niech Ci podadzą najbliższy zakład serwisujący Lovato .