Violen Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 Witam. Mam do was pytanie dotyczące sprzęgła w mojej audi, a dokładniej to Audi A4 1.9 tdi[AFN] 110 km 1999r. Czy w tym modelu już jest sprzęgło dwu masowe? Dzięki z góry za pomoc.
LORD DIABLO Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 tak jest dwumas wez lepiej sprzeglo od awx tansze jest i lepsze
Violen Opublikowano 2 Września 2011 Autor Opublikowano 2 Września 2011 aha dzięki za odp. a czy to sprzęgło ma jakąś swoją żywotność czy może po prostu samo padnąć ?
Mario82A4 Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 tak jest dwumas wez lepiej sprzeglo od awx tansze jest i lepsze Kolego a jak to sprzęgło od AWX pasuje do AFN ? Nie trzeba nic przerbiać ?
LORD DIABLO Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 tak sa takie same ktos juz to opisywal w jakims watku a jest tansze niz do afn.Co do zywotnosci to nie wiem zalezy kto jak uzytkuje chyba?
markus85 Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Jak każda tarcza cierna, klocki hamulcowe też mają swoją żywotność, jak częściej hamujesz to szybciej wymieniasz, podobnie jest ze sprzęgłem, a jeszcze jak kobitki jeżdżą i mają manie trzymania lewej nogi na sprzęgle to jeszcze szybciej wykończą sprzęgło, a znam kilka przypadków.
Rekomendowane odpowiedzi