pawelwor Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 Jak w temacie. Po wymianie maski musiałem podnieść zamek, bo maska nie chciała się zamknąć. One się różnią, czy jest to wina pasa przedniego?
pieciajek Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 Są takie same ale inne bo pas jest w lifcie inny. Poza tym ma nieco jedną blaszkę inaczej giętą bo jeszcze w lifcie zakładają mikrostyk jeśli jest full fis.
pauel Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 pas jest taki sam zmień zamek przy masce i będzie ok, ja mam tak samo zrobione u siebie i jest ok
davidoff82 Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 ten języczek od maski jest nieco inny, jak założyłem grill polift to musiałem go minimalnie podszlifować, co do samego zamka to nie wiem...
pawelwor Opublikowano 4 Września 2011 Autor Opublikowano 4 Września 2011 Języczek mam też od polifta, zmienię zamek Dzięki
Digit Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 ostatnio przerabiałem temat u siebie i zamek pasuje bez problemu, chyba stary był felerny, bo teraz maska zamyka się idealnie, za to urwałem języczek i jest problem z otwieraniem
Rekomendowane odpowiedzi