wyspa7 Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Witam, Czy ktoś wie jakie śruby tam przychodzą (rozmiar, może symbol części), muszę wymienić a te w słupku są uszkodzone i nie mogę ich wykręcić. Jeszcze pytanko, czy znacie jakiś domowy sposób aby śruby te odkręcić, te "gwiazdki" w środku są zjechane Pozdrawiam Andrzej
pastaldo Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Witam, Czy ktoś wie jakie śruby tam przychodzą (rozmiar, może symbol części), muszę wymienić a te w słupku są uszkodzone i nie mogę ich wykręcić. Jeszcze pytanko, czy znacie jakiś domowy sposób aby śruby te odkręcić, te "gwiazdki" w środku są zjechane Pozdrawiam Andrzej dołącze do pytania bo też chyba będe musiał to zrobic
risones Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 Witam proponuje nawiercic małym wiertłem i spróbować wykręcać wykrętakiem (podobne do gwintownika tylko z lewym gwintem i większy skok gwintu) kręcisz w prawo a lewy gwint wykręca niesworną śrubę a takie wykrętaki kosztują grosze powodzenia
krzysztof61 Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 mlotek i przecinak , pare razy popukaj i sruba pusci ale jest do wyrzucenia
wyspa7 Opublikowano 8 Września 2011 Autor Opublikowano 8 Września 2011 mlotek i przecinak , pare razy popukaj i sruba pusci ale jest do wyrzucenia Dzięki za rady, napiszcie jeszcze jakie śruby tam sie znajdują, aby zakupić przed wykręceniem. Po "operacji" trzeba założyć coś tam z powrotem. Pozdrawiam Andrzej
Rekomendowane odpowiedzi