Gość oskaritto Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Witajcie! Chce wymienić przednie tarcze hamulcowe jednak nie wiem jakie sa odpowiednie.Czy moze ktos po numerze VIN sprawdzic jakie powinienem miec ? Z gory dziekuje za pomoc! VIN: WAUJC68E52A307141
spetsnaz Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Witajcie! Chce wymienić przednie tarcze hamulcowe jednak nie wiem jakie sa odpowiednie.Czy moze ktos po numerze VIN sprawdzic jakie powinienem miec ? Z gory dziekuje za pomoc! VIN: WAUJC68E52A307141 wrzuć fotę wlepki z bagażnika (we wnęce koła zapasowego)
Dev Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 a nie spod tylnej kanapy ? Czy tylko w avancie tak jest ? Kolego sa dwie mozliwosci: 288 i 312mm ale na Twoim miejscu zastanowilbym sie juz nad 320mm pod warunkiem ze masz minimum 16'' felgi
Gość oskaritto Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 a nie spod tylnej kanapy ? Czy tylko w avancie tak jest ? Kolego sa dwie mozliwosci: 288 i 312mm ale na Twoim miejscu zastanowilbym sie juz nad 320mm pod warunkiem ze masz minimum 16'' felgi czesc! zdjecia wlepki nie zrobilem mam ja w bagazniku to fakt ale do jutra do wieczora mam zaladowane auto wiec dopiero jutro wrzuce wlepke falgi mam na zime 16 a na lato 17 czy przy 320 trzeba cos wiecej przerabiac ?im wieksze tym lepsze mam rozumiec? nic innego nie bedize przeszkadzalo? z gory dzieki
Dev Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 wszystko zalezy od tego jakie masz te 16" felgi aby zmienic na 320mm musisz zmienic przede wszystkim zaciski z jarzmami, tarcze i klocki a tutaj masz reszte info na ten temat :decayed: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=29591.0
Gość oskaritto Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 wszystko zalezy od tego jakie masz te 16" felgi aby zmienic na 320mm musisz zmienic przede wszystkim zaciski z jarzmami, tarcze i klocki a tutaj masz reszte info na ten temat :decayed: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=29591.0 dzieki za odpowiedz ale chyba nie bede az tak szalal co do felg mam oryginalne stalowki audi A powiedz mi czy do srednicy 312 tez musze zmieniac zaciski?
Gość oskaritto Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 zaciski nie, tylko jarzma dzieki! czyli standard u mnie to 288 z tego co zrozumialem nie wiem czy dobrze ale jeszcze dzis wlepke sfotografuje milego w takim razie dzieki za odpowiedzi!!
Rekomendowane odpowiedzi