Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jak naprwicc klapę do cieplego powietrza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak naprawic klape ktora przymyka cieple powietrze w A4 18 z 95r bo nie mam pojecia a tu moze ktos pomoze.z gory dzieki

Opublikowano

michal280, ale o co biega :?:

Co naprawic, znaczy sie co pekla, wygiela sie :?:

Wiecej szczegolow prosimy. :razz:

Opublikowano
  • Autor

wiem ze nie chodzi bo sie nic nie dzieje jak wlacze cieple powietrze i zamierzam to rozebrac i dzieki za reakcje na moje pytanie

[ Dodano: 2006-10-02, 22:44 ]

a sie boje ze cos poknoce i spiep... jeszcze bardziej

Opublikowano

michal280, http://www.a4-klub.fg.pl/forum/viewtopic.php?t=2679 tylko pilsss zbadaj go kodami chociaz. :mrgreen:

opcja szukaj Twoim przyjacielem. Wiesz, ze dzwonia, ale nie wiesz, w ktorym kosciele. :lol:

Opublikowano
  • Autor

wszystko by bylo spoko tylko ze robi sie zimno a u mnie wogule nie leci nawel letnie powietrzmosze sie przyznac ze nawet zatrzymalem faceta na cep zeby mi pokazal jak u niego grzeje ale on by jeszcze bardziej zielony niz ja

[ Dodano: 2006-10-02, 22:54 ]

sprawdzalem tymi kodami ale wyskakuja mi takie cyfry w niwktorych ze nie wiem skad to sie wzielo bo w tych kodach nie ma takich wartosci

Opublikowano

michal280, przeczytales to co Ci dalem :?:

Zapodaj te kody bedzie wiadomo co rozebrac, a nie tak w ciemno. Tam jest kilka silniczkow. :mrgreen:

[ Dodano: 2006-10-02, 22:55 ]

sprawdzalem tymi kodami ale wyskakuja mi takie cyfry w niwktorych ze nie wiem skad to sie wzielo bo w tych kodach nie ma takich wartosci

nie wierze, przeczytaj dobrze przy jakim kodzie co powinno wyskoczyc i bedzie git, a jak nie to tylko VAG.

Opublikowano
  • Autor

a jak zbadam tymi kodami to mi moze pokazac ktora klapka sie nie otwiera bawilem sie tymi kodami i powiem szczeze ze jedynie co sie mi udalo to zmienic c na f

[ Dodano: 2006-10-02, 23:02 ]

VAG. a pytanie to badanie to poprzez poodlaczenie do komputera jak sie nie myle jak to mowia pytasz nie blądzisz

Opublikowano
a jak zbadam tymi kodami to mi moze pokazac ktora klapka sie nie otwiera bawilem sie tymi kodami i powiem szczeze ze jedynie co sie mi udalo to zmienic c na f

Pojedz do kogos niech Ci podłączy autko do VAGa i będziesz wiedział co niebangla. Jak są silniczki uwalone od klap to wywali błąd.

P.S. Zresztą już jest o tym temat to niewiem po co było drugi zakładać

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.