Bombel757 Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Witam kolegów. Czy próbował ktoś podpiąć pod BNS'a w A4 B7 emulator zmieniarki? Szczerze mówiąc mam już dość ograniczeń związanych z płytą cd/cd-rw. Możecie polecić jakiś konkretny model emulatora i ewentualnie podpowiedzieć w jaki sposób podłączyć? Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aju Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 ja kiedyś używalem solisto, trochę drogie ale myślę że jak stać Cię na B7 to parę stówek możesz też odżałować na dobry emulator Na prawdę polecam, nie było problemów z zawieszaniem się czy długimi utworami, przynajmniej na początku użytkowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Popytaj sprzedawce czy podpasi do BNS Tego polecam http://allegro.pl/xcarlink-zmieniarka-sd-usb-audi-a3-a4-a6-a8-tt-i1790154243.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AIRWOLF Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 właśnie tez nad tym modelem od tego gościa się zastanawiałem, wydaje sie byc ok i do tego bluetooth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siivvy Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 sa BNS'y z MMI? jezeli tak to jak to sprawdzic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi