Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Problem z tylnimi głośnikami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! w aucie posiadam nagłośnienie NOKII wzmachol + sub z bagażniku razem ze zmieniarką, z tyłu w drzwiach są głośniki jednak gra tylko przód auta.. posiadam jakieś radio JVC i dziś gościu w sklepie próbował za pomocą adaptera podłączyć tył.. jednak d*pa i tył dalej nie działa .. mam też jakiś inny adapter ale też niedziała.. sprawdzałem wszystkie kostki ( przy głośnikach subie itd.. ) i wszystko gites.. co zrobić żeby ożywić tył.. ?czytałem tu o jakiś adapterach mini iso ..ale czy to będzie działać ?radio posiada osobne wyjście na suba jeśli to ma jakieś znaczenie..z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi i sugestie

Opublikowano

Witam

byłem w podobnej sytuacji, kupiłem już 3 adaptery jesden od znajomego i 2 z allegro i nie chodziło nagłośnienie, a ostatnio przerobiłem deske na 2-din i zamontowałem Symphony, jakie było moje zdziwienie jak usłyszałęm że gra tył (myślałem że uszkodzony sub który oczywiście wymieniłem dla pewności)

w dziale warsztat masz pare tematów jak ogarnąć to

Opublikowano
  • Autor

Przejrzałem kilka tematów.. jednak wszystko kręci się wokół adapterów.. jest jakiś inny sposób żeby jakoś to ruszyć? chociasz podpiąć gdzieś zasilanie i sprawdzić czy tył szpula..?

Opublikowano

Przejrzałem kilka tematów.. jednak wszystko kręci się wokół adapterów.. jest jakiś inny sposób żeby jakoś to ruszyć? chociasz podpiąć gdzieś zasilanie i sprawdzić czy tył szpula..?

zrobic jak ja (nie avant) i położyć nowe grubsze kabelki bo te ori to cieniastwo straszne. Ciągniesz progami pod listwami i masz spokój i wszystko działa :hi:

Opublikowano

Albo adapter pod Audi poszukaj na alledrogo albo sprawdzic na ori radiu czy tył ruszy

Opublikowano
  • Autor

jak narazie to gosciu zamowil mi jakis inny specjalny adapter... zobaczymy co z tego bedzie :) ori radia nie mam jak podlaczyc bo go nie posiadam.. a ciagnac nowa instalacje.. hmm chyba jestem na to zbyt leniwy :)

Opublikowano

tylko nie wiem czy warto przepłacać za specjalny adapter bo później mogą pojawić sie inne problemy tak jak u mnie z tym że ja kupiłem ori radio.

Opublikowano
  • Autor

jest w cenie tego adaptera ktorego mialem wczesniej .. ;) 15 funta.. Natomiast dzis dostalem od kumpla radio gamma VW.. zmieniarka sie obudzila i slychac jak zalacza sie sub, jednak radio nie startuje wogle , u niego dziala normalnie, czy w radiu sa inne piny od zasilania ? chcialbym sprawdzic jak to wszystko dziala :) tez bym chcial ori radio jednak nie wiem na ktore sie zdecydowac i ktore bylo by najbardziej odpowienie .. czy takie by spasowalo ? :

http://www.ebay.co.uk/itm/AUDI-SYMPHONY-HEAD-UNIT-RADIO-CASSETTE-CD-/320758742604?pt=UK_In_Car_Technology&hash=item4aaeb5fe4c#ht_500wt_949