Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Problem z emulatorem zmieniarki.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem taki oto emulator zmieniarki do mojego radia Symphony 1 - http://allegro.pl/zmieniarka-mp3-emulator-audi-vw-skoda-seat-ford-i1812532055.html?source=oo Podłączyłem wszystko i niestety nie gra :(. Wyświetla się komunikat "CD5 track 16", czasami zmienia się na "track 1" i "track 99" , a w głośnikach cisza. Oczywiście utwory odpowiednio ponazywane (001 , 002 itd.) i podobnie jak foldery (CD01, CD02 itd). Wczoraj cały dzień nad tym spędziłem , zmieniając nawet nazwy folderów i nic. Jak podpinam kartę SD jest tak samo. Bardzo proszę podpowiedzcie co jeszcze mogę zrobić? Może kogoś spotkała taka sytuacja? ;( Ps. A myślałem że będę się cieszył ulubioną muzyką w aucie :(

Opublikowano

Czy przykręciłeś czarny przewód masy (ten z "oczkiem") do obudowy radia?

Opublikowano

Zaczepiłem go bez przykręcania, tak że dotykał metalowej obudowy radia. Dodam że nie było żadnej reakcji jak go próbowałem odczepić.[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2011, 13:07_________________________________________________Może jest ktoś kto montował taki emulator do radia Symphony 1 i może powiedzieć czy wszystko chodziło czy były jakieś problemy, lub tez nie działało?