Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Moje blekitne audi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

etrone98

Kolego tylko jest pewna kwestia :gwizdanie: Twój zderzak raczej był dopasowany do seryjnych błotników ( chyba ze masz szerokie z Rs4 ? ) i jesli kupisz nowy zderzak to też wypadało by go dopasować a to podobno jest troszke zabawy :naughty:

Inna opcja to zderzak od S4 - http://allegro.pl/item311758391_audi_s4_a4_zderzak_przod_kompletny_od_95r_do_01r.html :decayed: Prawie p&p :wink4: Wiecej doczytasz na forum o tym :decayed:

Co do lamp to napewno unikaj sonarów ..testowałem na sobie :thumbdown:

Zmień sobie lampki na zespolone . tylko musisz powycinać błotniki i poprzerabiać kostki ( nie tak duzo roboty i samemu można zrobić - foto story na forum masz :wink4: ) - A pod to lampy Valeo lub zamienniki Depo :rolleyes:

Powodzenia . Duzo rzeczy masz na forum ..poczytaj .."warsztat ..." i "stylizacje " :naughty:

Opublikowano
  • Autor

ehh wiedzialem, pytalem o to predzej ale nikt nie napisal konkretnie wiec pomyslalem ze podejdzie... To takiego samego jak mam nie znajde rozumiem? Zeby pasowal pod moje blotniki, a przy okazji nie da sie tego stwierdzic po zdjeciach czy mam szerokie blotniki? Czy trzeba jakos sprawdzic jak jest zamontowany... Pozdro! Dzieki za info chlopaki.[br]Dopisany: 23 Luty 2008, 23:09 _________________________________________________super! bylem w dziale warsztat, widze teraz ze przerobienie tych blotnikow to na prawde pikus! Swietnie pokazane, pewnie padnie na te ladne soczewki, zreszta sa podejzewam lepsze od krytykowanych na forach Angel eyes... A do tych lamp co mi podales Wesoly; przy przeabianiu tych lamp endriuu napisal ze kupil 2 piny po 100 zl sztuka, jakie przylacze bede musial ja kupic i moze jest tu na forum jakis schemat podlaczenia? Pozdrawiam!

Opublikowano

Bo masz lampy nie zespolone i w nich będzie inna wtyczka, którą trzeba będzie przerobić pod tą do zespolonych, schemat masz tam w temacie które kable podmieniać

Opublikowano
  • Autor

czyli dokladnie takie same lampy bede wsadzal? Tj. w tym "poradniku" pisalo: "...dotyczy tylko lamp Bosch z halogenami." wiec sie upewniam...

Pozdrawiam i milej nocy.

Opublikowano

będziesz musiał przerabiać wtyczki chyba. Jakie masz te lampy wsadzone teraz?

Opublikowano
  • Autor

niemam pojecia :kwasny: jutro pozagladam dokladnie. Pozdr.

Witam! Patrzylem na te lampy; to sa jakies Bosha H7, e13 niewiem co tam pisze jeszcze chyba tyle, one sa dzielone z kierunkami...

Opublikowano

niemam pojecia :kwasny: jutro pozagladam dokladnie. Pozdr.

Witam! Patrzylem na te lampy; to sa jakies Bosha H7, e13 niewiem co tam pisze jeszcze chyba tyle, one sa dzielone z kierunkami...

No to schemat masz i wg. niego przepinasz kabelki , wycinasz błotniki , cieszysz sie ładnym wyglądem .. :th:

Opublikowano
  • Autor
:) Super! Dzieki koledzy za wskazowki, zreszta teraz im glebiej zaglebiam sie w czytanie forum tym mniej mam pytan, takze za jakis czas sie pokaze i pokaze skutki mojej pracy... Pozdrawiam! :hi:
Opublikowano

Witam wiem że nie na temat .Mam pytanie jak się cli samochód z zurichu mam tam rodzinę i wiem że można wyrwać fajnie wypasioną A4 ale nie wiem jak z kosztami.. Prosił bym o pare wsakzówek..