Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Ile mogę dostać za uszkodzony tył?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam starszych kolegów

Może dostane po uszach za ten watek. Ale mam pytanko do was. Kolega wjechał mi w tył niby nic mojej niuni się nie stało :mysli:

ale mam porysowany ( lakierowany) cały zderzak, i strzał też nie był lekki bo cały zderzak jest przesunięty. Zresztą po jego wyglądzie auta dziwie się ze mam niby takie małe szkody. ponieważ on ma zbite reflektoty i macha cała, do góry szok.

Moje pytanko do was ile mogę spodziewać się odzkodowania (MTU) ?

po drugie boje się że rzecoznawca powie mi że wystarczy tylko pomalować i ustawić zderzak, a przecież uderzenie było solidne i to że nie widać tego z zewnątrz u mnie to ta energia gdzieś musiała sie rozłożyc?

doradcie coś plis :hi:

Opublikowano

Niech rzeczoznawca oglądnie auto 2 raz jak ściągnie mechanik zderzak.

Opublikowano

Skoro było mocne to podłoga w bagażniku powinna być wygięta?! może jakieś fotki?

Opublikowano
  • Autor

Oglądałem niby nie ma wgniątu. fotek nie mam. bo mam zjazd i czasu nie mam.

chce ubiegać się o kosztorys, aby kase mieć jeszcze dla siebie a zrobić chce u kumla.

Opublikowano

Ze tak powiem "dorezaj" cos :) blotnik mloteczkiem , klape z bucika :) i dostaniesz wiecej :shocked: :shocked: Ja tak robilem i sie sprawdzalo :P Oczywiscie o ile nie miales zrobionego protokolu co sie "zepsulo". :)

Opublikowano
  • Autor

problem w tym że to kumpel mi przy.....l więc niechce go dobijać, ale dzieki za radę.

Opublikowano

dopiero jak zdejmiesz zderzak to zobaczysz w jakim stanie jest tylny pas czesto tak jest ze ze zderzakiem nie wyglada zle a jak rozbierzesz to dopiero wychodzi. jak kumpel ci zapakowal to jemu chyba tylko znizki zabiora i tyle(chyba ze sie coz zmieniło) takze mozesz troche blotniki pogiac gdzies na rogu albo klape zeby wygladalo ze to od uderzenia o ile szybciej nie spisaliscie w oswiadczeniu co sie uszkodziło ja zawsze sie cieszylem jak mnie ktos przytarl bo zawsze bylem do przodu

Opublikowano
  • Autor

dzięki za rady. Jutro dzwonie do ubezpieczyciela zobacze jak to wyjdzie. pozdrawiam :hi:

ps. jak można to prosibym o zamknięcie tego wątku.

[br]Dopisany: 24 Luty 2008, 23:29 _________________________________________________Zajrzalem pod spód, są tam amortyzatory przeciwuderzeniowe, dlatego mój samochód wygląda "nieźle", a kumpla tragos, tylko jeszcze nie wiem jak to dziala przypuszczam że jest to na zasadzie harmonijki, czyli do wymiany. Ale i tak jestem zadowolony, audi to jednak audi :rolleyes: