Skocz do zawartości
IGNOROWANY

To nie zdrada marki, to tylko film :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przecież widać że to nie amatorska robota, głównie ostatnie sekundy kiedy widzimy auto z lotu ptaka, oj nieładnie poczynają ludzie z reno :thumbdown: ja na pewno nigdy nie kupię takiego szmelcu

:doh1: ... normalnie nie mogę czytać postów takich ludzi bo mnie trzęsie....

Mi tam się podoba, a dodatkowo fajna pani na miejscu pasażera :kox:

Opublikowano

To powiedz mądralo jak zrobić taki odjazd z lotu ptaka w warunkach amatorskich? Trochę siedziałem w tej branży i od razu widzę że maczał w tym palce nie amator. Nawet sam autor na moją uwagę nie miał odwagi odpowiedzieć przecząco. I te tłumaczenie, że niby nic nie wiedział o plagiacie...

Luka3s młody jesteś i jeszcze mało widziałeś na świecie

Opublikowano

ja cały czas myślę czy nie zapakować jakiejś LAGUNY w dieslu na lawetę i nakręcić film że z rodziną jeździmy naszą laguną zawsze na lawecie... :kox: a laweta nigdy jeszcze nie zawiodła

Opublikowano

ja cały czas myślę czy nie zapakować jakiejś LAGUNY w dieslu na lawetę i nakręcić film że z rodziną jeździmy naszą laguną zawsze na lawecie... :kox: a laweta nigdy jeszcze nie zawiodła

:polew:

Również czekam na odpowiedź autora dotyczącą ujęcia z lotu ptaka.

Opublikowano

Dobry pomysł, ale mogą Cię posądzić o plagiat bo już nie raz słyszałem opinie bodajże o lagunie z silnikiem 2,2Dci jako "królowej lawet" :polew:

http://regiomoto.pl/portal/auta-uzywane/testujemy-uzywane-renault-laguna-ii-krolowa-lawet-nie-taka-straszna

Wszedłem w link podawany przez autora tematu i nawet na youtubie nie można zamieszczać komentarzy a mogłyby być ciekawe

Opublikowano
Dobry pomysł, ale mogą Cię posądzić o plagiat bo już nie raz słyszałem opinie bodajże o lagunie z silnikiem 2,2Dci jako "królowej lawet"

właśnie hasło "królowo lawet" mnie zainspirowała... i ostatni powrót z nad morza gdzie widziałem tylko dwa zepsute auta na poboczu... LAGUNĘ i LAGUNĘ :polew:

Opublikowano

ujęcie z lotu ptaka było robione za pomocą paralotni.

Pozdrawiam.

Opublikowano

paralotnia :mysli: coś za stabilny obraz na kamerę zamontowaną na paralotni gdzie byle lekki podmuch wiatru rzuca nią

na youtub'ie zamieściłem komentarz o plagiacie i dziwnie za chwilę zniknął... nie pierwszy raz francuzi kradną innym to co dobre

Opublikowano

przecież widać że to nie amatorska robota, głównie ostatnie sekundy kiedy widzimy auto z lotu ptaka, oj nieładnie poczynają ludzie z reno :thumbdown: ja na pewno nigdy nie kupię takiego szmelcu

Dokładnie szkoda, że to nie wasz film tylko widać profesjonalną robotę chyba, że sie zajmujesz tym na codzień i widać efekty

Opublikowano

ale zrobiliście chłopakowi qr** dym o nie wiem co :wallbash: niezłe jazdy mają tu niektórzy :embarrassed:

Opublikowano

a chciałbyś żeby ktoś na Twojej pracy zbił kokosy i bezczelnie kłamał, że to on wymyślił?

Autor wątku na pewno nie wygra autka, poniżej cytat z komentarzy na stronie konkursu:

RenaultPL (4 godz. temu)

Spam

@amanaskin weryfikacja jest w trakcie. Plagiaty niestety nie mogą brać udziału w konkursie zgodnie z zapisami regulaminu. Pozdrawiamy!

Ciekawe jest też to, że wczoraj było oddane ponad 2300 głosów, dzisiaj około 1100 :mysli:

Opublikowano

nie podoba się to nie czytaj i nie udzielaj się

Po prostu nie lubię jak ktoś kłamie i wykorzystuje pracę innych do własnych celów...

Opublikowano

człowieku, pisz po polsku bo nie rozumiem Twojej lokalnej gwary

Opublikowano

robisz z ''igły widły'' posądzając kogoś o takie rzeczy zastanów sie czy zaraz ciebie ktoś ni oskarży o pomówienie :cool1:

bo ja tu plagiatu nie widzę

Opublikowano

plagiatu nie widzisz? w obu przypadkach chodzi o kolczyki pasażerki, nie wystarcza?

Opublikowano
:sick3: :sick3:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...