Luka3s Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 przecież widać że to nie amatorska robota, głównie ostatnie sekundy kiedy widzimy auto z lotu ptaka, oj nieładnie poczynają ludzie z reno ja na pewno nigdy nie kupię takiego szmelcu :doh1: ... normalnie nie mogę czytać postów takich ludzi bo mnie trzęsie.... Mi tam się podoba, a dodatkowo fajna pani na miejscu pasażera
m@riucha Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 To powiedz mądralo jak zrobić taki odjazd z lotu ptaka w warunkach amatorskich? Trochę siedziałem w tej branży i od razu widzę że maczał w tym palce nie amator. Nawet sam autor na moją uwagę nie miał odwagi odpowiedzieć przecząco. I te tłumaczenie, że niby nic nie wiedział o plagiacie... Luka3s młody jesteś i jeszcze mało widziałeś na świecie
aju Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 ja cały czas myślę czy nie zapakować jakiejś LAGUNY w dieslu na lawetę i nakręcić film że z rodziną jeździmy naszą laguną zawsze na lawecie... a laweta nigdy jeszcze nie zawiodła
Pandzior Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 ja cały czas myślę czy nie zapakować jakiejś LAGUNY w dieslu na lawetę i nakręcić film że z rodziną jeździmy naszą laguną zawsze na lawecie... a laweta nigdy jeszcze nie zawiodła Również czekam na odpowiedź autora dotyczącą ujęcia z lotu ptaka.
m@riucha Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 ja cały czas myślę czy nie zapakować jakiejś LAGUNY w dieslu na lawetę i nakręcić film że z rodziną jeździmy naszą laguną zawsze na lawecie... a laweta nigdy jeszcze nie zawiodła Dobry pomysł, ale mogą Cię posądzić o plagiat bo już nie raz słyszałem opinie bodajże o lagunie z silnikiem 2,2Dci jako "królowej lawet" http://regiomoto.pl/portal/auta-uzywane/testujemy-uzywane-renault-laguna-ii-krolowa-lawet-nie-taka-straszna Wszedłem w link podawany przez autora tematu i nawet na youtubie nie można zamieszczać komentarzy a mogłyby być ciekawe
aju Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 Dobry pomysł, ale mogą Cię posądzić o plagiat bo już nie raz słyszałem opinie bodajże o lagunie z silnikiem 2,2Dci jako "królowej lawet" właśnie hasło "królowo lawet" mnie zainspirowała... i ostatni powrót z nad morza gdzie widziałem tylko dwa zepsute auta na poboczu... LAGUNĘ i LAGUNĘ
Yel0n Opublikowano 2 Października 2011 Autor Opublikowano 2 Października 2011 ujęcie z lotu ptaka było robione za pomocą paralotni. Pozdrawiam.
qwerty12345 Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 Zrobić prawie identyczny film jak VW i o tym nie wiedzieć to jak wygrać w dużego Gratuluje
m@riucha Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 paralotnia coś za stabilny obraz na kamerę zamontowaną na paralotni gdzie byle lekki podmuch wiatru rzuca nią na youtub'ie zamieściłem komentarz o plagiacie i dziwnie za chwilę zniknął... nie pierwszy raz francuzi kradną innym to co dobre
qwerty12345 Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 przecież widać że to nie amatorska robota, głównie ostatnie sekundy kiedy widzimy auto z lotu ptaka, oj nieładnie poczynają ludzie z reno ja na pewno nigdy nie kupię takiego szmelcu Dokładnie szkoda, że to nie wasz film tylko widać profesjonalną robotę chyba, że sie zajmujesz tym na codzień i widać efekty
Luka3s Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 ale zrobiliście chłopakowi qr** dym o nie wiem co niezłe jazdy mają tu niektórzy
m@riucha Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 a chciałbyś żeby ktoś na Twojej pracy zbił kokosy i bezczelnie kłamał, że to on wymyślił? Autor wątku na pewno nie wygra autka, poniżej cytat z komentarzy na stronie konkursu: RenaultPL (4 godz. temu) Spam @amanaskin weryfikacja jest w trakcie. Plagiaty niestety nie mogą brać udziału w konkursie zgodnie z zapisami regulaminu. Pozdrawiamy! Ciekawe jest też to, że wczoraj było oddane ponad 2300 głosów, dzisiaj około 1100
m@riucha Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 nie podoba się to nie czytaj i nie udzielaj się Po prostu nie lubię jak ktoś kłamie i wykorzystuje pracę innych do własnych celów...
tymonA4 Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 ORASZ SIE JAK nie wiem co:kox:
m@riucha Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 człowieku, pisz po polsku bo nie rozumiem Twojej lokalnej gwary
tymonA4 Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 robisz z ''igły widły'' posądzając kogoś o takie rzeczy zastanów sie czy zaraz ciebie ktoś ni oskarży o pomówienie bo ja tu plagiatu nie widzę
m@riucha Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 plagiatu nie widzisz? w obu przypadkach chodzi o kolczyki pasażerki, nie wystarcza?
Rekomendowane odpowiedzi