Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 SEDAN] ZMIANA TYLNYCH LAMP ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

powoli...ten patent za 600, o ktorym mowil Marek to bardzo ciekawy pomysl...tyle to mozna nawet bezzwrotnie zainwestowac w autko

Opublikowano
Kazor ma super soczewy a i ten algel look poprostu piekne i super swieca

osobiscie mi sie nie podobaja angel rings osobiscie mam soczewki ktore byly montowane seryjnie (valeo)i jestem bardzo zadowolony :mrgreen:

Opublikowano
  • Autor
Kazor ma super soczewy a i ten algel look poprostu piekne i super swieca

No tez mi sie nie podobaja Angel eyes - wszedzie ale nie do audi :mrgreen: Soczewki duzo lepsze ....

Opublikowano

Angel eyes to przeciez soczewka...heh na fotach tez mi sie nie podobaly, a w realu bylem zachwycony

Opublikowano

Angel eyes te lampy tylko w bmw fajnie wygladaja bo tam to juz seria i dosyc przyzwoicie w golfie III sie prezentuja ale do a4 tylko seria soczewka :mrgreen:

Opublikowano

Keżor, wrzuc tu fote sojej lampiki lub lampki z grilem...jakies z bliska boSzewczenko7, grzeszy :P

Opublikowano

A ja popre Szewczenko bo ma racje w 100%. :mrgreen: Po pierwsze nie preferuje jakis podrobek jak TYC czy DEPO, a po drogie to z Audi robic BMW to beszczeszczenie. :twisted:

Moze chlopaki zaczniecie zakladac te znaczki ala Mercedes. :lol:

Opublikowano

te ktore widzialem na allegro tez byly conajmniej dziwne...Keżora, mi sie b podobaly

Opublikowano

Nie chce byc nie wporzadku ale...te angel ring ta sa lampy kiepskiej jakosci np.depo czy tyc ktore po 1 miesiacu juz paruja takze jestem zdania ze seria jest najlepsza :mrgreen: orginal to orginal :grin:

Opublikowano

Szewczenko7, no tu masz chyba racje z tym parowaniem...u kezora 1 parowala

te angel ring ta sa lampy kiepskiej jakosci

kurcze no nie wiem...zalezy pod jakim wzgledem...porownywalismy oswietlenie drogi i powiem Ci ze moje swiecily duzo gozej...moze jakies inne zarowki zaloze

Opublikowano
kurcze no nie wiem...zalezy pod jakim wzgledem...porownywalismy oswietlenie drogi i powiem Ci ze moje swiecily duzo gozej...moze jakies inne zarowki zaloze

a Ty masz soczewki :?: jak kupiles auto to juz chyba miales co nie :?:

Opublikowano

no chyba innej wersji nie bylo po 2 lifcie :twisted:

Opublikowano

no nie nie :razz: tylko widzialem po 2 lifcie bez soczewek a4 ale to chyba musialo byc bite

Opublikowano

raczej zawsze byly soczewki i halogeny w zderzakach :grin:

Opublikowano

no dokladniepiotr1602, ma racje

Opublikowano

fotki nic nie dają. zapraszam chętnych do obejżenia na żywo i dopiero po zobaczeniu wypowiadania sie :)

Opublikowano
  • Autor
A ja popre Szewczenko bo ma racje w 100%. Po pierwsze nie preferuje jakis podrobek jak TYC czy DEPO, a po drogie to z Audi robic BMW to beszczeszczenie.

Moze chlopaki zaczniecie zakladac te znaczki ala Mercedes.

Niewiem, a czym sie roznia Keżora od tych z allegro ? Jedyny ich plus to to ze nie trzeba rezac :mrgreen: Ale reflektory soczewkowe ktore sa na allegro sa poprosu cudne a Angel Eyes to BMW :twisted:

Opublikowano

A ja mam zamiar założyć do swojej S4 diodowe lampy (pięknie świecą) ponieważ dlatego że niestety mam starszy model.Gdybym miał z modelu od '99r., pewnie bym się nie zdecycował.Zdjęcie poniżej.

Pozdro DSCF0408.jpg

Opublikowano
A ja mam zamiar założyć do swojej S4 diodowe lampy (pięknie świecą) ponieważ dlatego że niestety mam starszy model.Gdybym miał z modelu od '99r., pewnie bym się nie zdecycował.Zdjęcie poniżej.

Pozdro Obrazek

a co tam sie z tym przodem autka dzieje ? ;-)

Opublikowano

Jest w małej naprawie.DSCF0380.jpg