kamilmlody Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 Witajcie. Jakiś czas temu zauwazylem, ze podsiąka mi dość konkretnie obicie bagażnika w miejscu gdzie jest gaśnica, w tym małym wpuście w dół. Wytargałem obicie, na spodzie byl mały otwór nadwoziu. Myslalem ze to jakiś technologiczny i że przez niego podcieka, zatkałem i jest 2x bardziej mokro! Zauwazylem ze ktoś przede mną próbował to zniwelować woskiem. Skąd tam bierze się woda? nie mam juz pomyslow, poratujcie co.. Szlag mnie trafia, bo obicie się zaśmierdziało, wyprałem je i znów mokre, wieje sandałem w całym bagazniku, ehh...
grippen Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 może ci puszcza uszczelka przy lapie i to bedzie najprawdopodobnie przyczyna tego, lej wodę po lampie i zobacz czy ci się przedostaje do środka
kamilmlody Opublikowano 2 Października 2011 Autor Opublikowano 2 Października 2011 wydaje mi się, że to ma więcej wspólnego z rosą, skraplaniem się, wilgocią niż deszczem. Ostatnim czasem nie padało w ogóle, a auto stoi na polu noce i wody od cholery...
Rekomendowane odpowiedzi