mikołaj Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 Witam Mam pytanie gdzie leci kabel od czujnika zbicia tylnej szyby? Wywala mi błąd przerwany obwód czujnika sprawdzałem przy szybie jest podpięty tylko gdzie jest jego drugi koniec?
wrclaguna Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 Musisz zmienic Modul Komfortu w Coding 07 odjac wartosc -256
mikołaj Opublikowano 5 Października 2011 Autor Opublikowano 5 Października 2011 Ale ja mam avanta więc powinno być +256. Boczne czujniki działają normalnie. Chodzi o szybę w klapie.
wrclaguna Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 Ale ja mam avanta więc powinno być +256. Boczne czujniki działają normalnie. Chodzi o szybę w klapie. A masz w szybie fabrycznie czujniki ? To co masz podpiete to idzie do wzmacniacza antenowego .
mikołaj Opublikowano 5 Października 2011 Autor Opublikowano 5 Października 2011 Szyba ma kostkę taką samą jak przy bocznych więc zakładam że jest czujnik. Przepnę tylną z boczną i będę wiedział czy to kable czy brak czujnika.
Rekomendowane odpowiedzi