Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

cio to moze stukac?? nie moge tego zlokalizowac :( pomocy:(

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , a wiec tak cos stuka a nie wiem cio:( bylerm na szarpakach , tył+przod, amorkach i wszystko w porzadku,wydech tez to nie jest:( aa napisze jakie sa objawy,a wiec skrecajac w prawo lub lewo dos ostro ale nie zawsze cos mi puknie z tyl lewej strony tak jakby na wysokosc tylnych drzwi:( i przy prostowaniu kół tez puknie raz czasem 2:( zdarylo mi sie tez to samo stukniecie jak wsiadly 2 osoby do tył i ruszylem:( nie mam pojecia cio to moze byc:( chyba musze poczekac az nasili sie to bardzo mocno lub odpadnie cos:) jak ktos ma pomysł lub mial podobnie proszony o odpowiedz:) amorki i zawieszenie sa ok,sprezyny na oko tez, wyszarpany zostal ostro i nic nie pokazalo:(

Opublikowano

Sprawdz wahacze ale chyba opacja z tym ze czekać aż objaw sie nasili az tak ze bedzie można namierzyć przyczynę jest rozsądny

Opublikowano

stawiam na tuleje tylnej belki :cool:

Opublikowano
  • Autor
stawiam na tuleje tylnej belki :cool:
hmm tuleje byly wymieniane 2 razy:( poniewaz za pierwszym razem mechanik (mlody) je troszke zeszlifowal no i pozniej byly luzne a za 2 razem wkladal moj mechanior czyli jego szef i wlozyl je rozgrzewajac ;) no i na szarpakach by to pokazalo:) ale diagnoza dobra bo kazdy inny mechanik mi tak doradza:(
Opublikowano

Jeśli to od "zawieszenia" to sprawdz, przykecenie koła, luz na łożysku, tyleje w wahaczu, amortyzator jeśli nie jesteś pewien żródła stuków a są one dzwine to - hamulce (mocowanie klocków) albo inne luźne elementy np. wydech.

Opublikowano
  • Autor
Jeśli to od "zawieszenia" to sprawdz, przykecenie koła, luz na łożysku, tyleje w wahaczu, amortyzator jeśli nie jesteś pewien żródła stuków a są one dzwine to - hamulce (mocowanie klocków) albo inne luźne elementy np. wydech.
wydech na 100 % nie ale z tymi lozyskami moze byc strzal w 10 ;) sprawdze narazie czy kolo nie chodzi na boki, a zaczyna sie ten stuk nasilac wiec bedzie latwiej zlokalizowac :)