Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 BBK] Moje S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A mnie interesuje tylko jedno z tej ESY. Mianowicie, żeby właściciel tiptronica stanął w szranki np. Z winczako z manualem i przetestować na prostej i w trasie z zakrętami co komu szybciej pojedzie. Bardzo nie jestem przekonany do tiptronica, a nigdzie rzetelnego porównania nie znalazłem.

PS. Ładnie wygląda ta Twoja Avanciarra:)

Opublikowano
  • Autor

Jestem gotowy na porównanie...

Opublikowano

hehe :) szkoda ze Radom tak daleeeeeeeeeko ;). Chociaz dopoki nie zrobie sprzegla to i tak o kant d*py by wyszło :)

Michał, kochamy te swoje eSy nie? :)) Wlasnie ide posiedziec troche w mojej bo juz mi teskno...

Opublikowano

sliczna avant to avant jest super

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Wiesz... Zawsze jestem emocjonalnie związany z autem, które posadam... Wcześniej miałem cabrio, które dało mi wiele niesamowitych chwil, których nigdy nie zapomnę... Kochałem go... i pomimo że to było V6 a nie V8 to czasem mi jego brakuje... Ale niestety miał jedną wadę... Wózek dziecięcy nie wchodził do bagażnika... :) Teraz kocham eSę...

---------- Post dopisany 17-10-2012 at 22:27 ---------- Poprzedni post napisany 10-07-2012 at 21:26 ----------

Wrzuciłem na 1-szą stronę kilka aktualnych zdjęć...

Opublikowano
Nie ma co dywagować... Każdy jeździ, na czym chce i czym chce. Ja nigdy w przeszłości nie przekonałem sie do diesla, zawsze mialem dużą benzynę, bo oczekuję od auta czegoś więcej niz poruszanie się z punktu A do punktu B. Do LPG tez się nie przekonam, bo kupując dużą benzynę, robię to z premedytacją i wiem, że koszt 1km jest wysoki.

PS.Młody dobre zapalniczki, też są na benzynę

:kox::kox::kox:

Opublikowano

Ładnie ładnie Michał.

ps. nawet przejeżdżałem ostatnio przez Twoją okolicę i.... zostawiłem nawet 4 ślady gdzieś :))

Opublikowano
  • Autor

No... a telefonów to nie ma? :)

Jak będziesz następnym razem jechał... zapraszam na kawkę

Opublikowano

dzięki, nawet przeszło mi to przez myśl, ale spieszylem się - szukalismy dla mamy samochodu- i bylo do zrobienia po polsce 1300km w jeden dzien.. udalo się, ale czasu na kawkę by zabrakło :( Następnym razem! :)

Opublikowano

Oj ten piec to jest to, pozdrawiam

Opublikowano

fajne warunki dzisiaj u nas na foto do kalendarza były twój się nadaje 100% przy delikatnej mgle z jesienią byś miazge zrobił w dobrym plenerze :hi:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

zdjęcie 1, 2 lub 3 poproszę do kalendarza :decayed:

Opublikowano

3:kox::kox::kox::kox:

Opublikowano
  • Autor
zdjęcie 1, 2 lub 3 poproszę do kalendarza :decayed:

Na 2015 ? :D

Opublikowano

styczeń 2014 :wink:

Opublikowano

Bym chciał zobaczyć środek tego auta :decayed:

Opublikowano

a jak spalanie w s4 wyglada?:decayed:

Opublikowano
  • Autor

Wszystko zależy od nogi...

Na trasie - od tempomatu ok.100-110km/h - 9,9l, przez nomalną jazdę 12,5l, a czasem jak mózg przestaje pracować to i 15-16l

W mieście od 17l przy jeździe na "emeryta" przez 20l normalna jazda i 23l-25l szybka i dynamiczna jazda

Wiadomo - wszystko zależy też od kierowcy, ale górna granica zdaje się być nieokreślona...