seban111 Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Witam Panowie ostatnio odkręcił mi sie przegłub wewnetrzny przy tylnym moście i podczas dokrecani w aso powiedzieli mi ze sa walnięte łozyska w mośćie . No to mowie zeby je wymienili a oni spoko koszt łożyska w ASO to 170zł ale problem jest w tym ze oni sie tego nie podejmą i ogolnie jak bym miał naprawiac te łożyska tzn wymieniac to jest szereg jeszce innych części i to mnie wyniesie bardzo drogo . Powiedzieli zebym lepiej znalazł jakis używany taniej mnie to wyniesie. I tu moje pytanie czy most od 2.6 V6 z tego samego rocznika co moje 2.8 bedzie pasował????? a moze jak bym znalazł jakas audiczke na czesci np z 2000 to czy bedzie pasował????? Bardzo prosze o pomoc podpowidzi ewentualne rady POZDRAWIAM SEBA
Szymon51 Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 kolego musisz dorwać most o tych samych numerach bo będzie inne przełożenie, przy tej samej pojemności mogą być inne numery mostów a tym samym przełożenie. ja gdy u siebie wymieniałem most to założyłem od 2,8 bo znalazłem ten sam numer co 1,8T.
seban111 Opublikowano 7 Października 2011 Autor Opublikowano 7 Października 2011 ok dzieki za info zaraz lukne jaki mam numer i trzeba sie brac za szukanie Pozdraiwam
Rekomendowane odpowiedzi