ranyjulek Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Hej, Chciałbym kupić do swojego avanta bagażnik dachowy. Myślałem głównie o oryginalnym, ale trafiłem na coś takiego: http://moto.allegro.pl/audi-a4-a6-alubar-najcichszy-bagaznik-i1846968840.html Powiem szczerze, że umieszczenie poprzeczek na wysokości relingów dużo bardziej mi pasuje niż nad nimi. Pytam w związku z tym, czy ktoś z Was ma/miał taki bagażnik i czy warto się pchać w jego kupno?
.Pablo. Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Ja przekonałem się na własnej skórze że belki takich właśnie firm są do bani. Kupiłem belki za 200zł po zimie nie dało się ich z auta ściągnąć. Więc polecam albo thule albo ori.
ranyjulek Opublikowano 7 Października 2011 Autor Opublikowano 7 Października 2011 Dzięki za pomoc. Prawdę mówiąc bagażnik zakładałbym tylko wtedy, kiedy będzie potrzebny. Jeszcze przemyślę sprawę. Podoba mi się w tym bagażniku to, że nic nie wystaje poza relingi i jest dość plisko dachu. Nie widziałem, żeby thule robił podobne, ale jeśli tak jest to wolałbym dozbierać do dobrego bagażnika.
lemak Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 Blisko dachu nie znaczy zawsze że będzie lepie, zależ jakie będziesz miał mocowania do rowerów bo wtedy przy tak niskim profilu może być ciężko je zamontować
ranyjulek Opublikowano 8 Października 2011 Autor Opublikowano 8 Października 2011 Ja potrzebuję bagażnik głównie do boxa. A te poprzeczki nie są chyba aż tak nisko, żeby nie dało się zamontować bagażnika na rower. Ale kurde sam już nie wiem... Jak kupię oryginalny, to będzie tylko do tego modelu, a jak kupię uniwersalny to zostanie do następnego auta.
Rekomendowane odpowiedzi