Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADP] Podświetlenie panelu klimatronika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .. mały problem prawa część panela gdzie sie przełancza nawiewy na szybe , twarz i nogi , ta część nie świeci nic nie wyświetla ale działa , czy jest to do naprawienia domowym sposobem czy raczej wymiana ??? audi a4 b5 95 r.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mam to samo :>

kiedyś był taki koleś na allegro co serwisował panele klimatronika, chciałem go znaleść ale nie wiem czy zakończył swoją działalność czy co.

Wysyłąłeś do niego panel i za 70zł go naprawiał, wiem jeszcze tyle że był z okolic Zywca :>

jeśli byś trafił na niego daj znać bo mam to samo co Ty :tongue4:

Opublikowano

możliwe, że żaróweczki się przepaliły.

Opublikowano

chyba taniej teraz kupic uzywke niz naprawiac za 70zl :)

Opublikowano

było o zimnych lutach ale to jak mryga wyświetlacz raz działa raz nie tak miałem u siebie ale mrygały obie strony,ale może warto sprawdzić

Opublikowano

No i jak rozbierał ktoś klimatronik. Też mam tak że prawa połowa nie świeci ale działa wszystko jak należy. Czytałem kilka tematów na forum i wskazują w takim przypadku na żarówki. Koledzy poradzili sobie z tym jakoś?[br]Dopisany: 28 Październik 2011, 00:06_________________________________________________Dzisiaj rozebrałem tego klimatronika. Od tyłu są 4 żarówki 2szt. (4A0 919 040 C 1,1W) i 2szt. (893 919 040 A 2W). Wymieniłem cały komplet i wszystko ok :good: . Kosztowało mnie to 8zł za 1szt. i 15min. roboty :decayed:[br]Dopisany: 28 Październik 2011, 23:25_________________________________________________Jakby ktoś szukał panela to od 1995 to 09.1996 była panel o nr 8D0 820 043 H . Obowiązkowo z H na końcu bo inne nie będą działać.

Opublikowano

No to muszę jednak zaglądnąć do tych żaróweczek :)

A gdzie kupiłeś żaróweczki gdzieś na forum albo allegro? Pytałem w swoim sklepie elektronicznym ale kurde nie mają takich.

Opublikowano

No to muszę jednak zaglądnąć do tych żaróweczek :)

A gdzie kupiłeś żaróweczki gdzieś na forum albo allegro? Pytałem w swoim sklepie elektronicznym ale kurde nie mają takich.

Nie wiem czy idzie gdzieś to kupić poza ASO. Ja kupowałem oczywiście w ASO. To są żarówki wraz z obudową w kolorze pomarańczowym.