Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6] Concert czy coś innego?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Koledzy jako że w swojej A4 mam oryginalne radio kaseciaka Concert to chce je wymienić na coś z CD. I tu pytanie :mysli: Kupić Concerta z CD czy coś zwykłego a dobrego? Jak później z podłączeniem do czegoś innego suba oryginalnego? Co radzicie?

Opublikowano

Ja własnie kupiłem CD Concert z 2007 i jestem umówiony na montaż do mojej z 2002 . Zobaczymy co z tego bedzie.

Opublikowano
  • Autor

Jakbyś miał doświadczenie to byś mógł poradzić a tak to dalej stoję w niewiadomej, skrzynka i wzmacniacz stoją na szafie... Co robić? Concert czy jakieś radyjko ok 700 pln kupić?

Opublikowano

zalezy ci na jakosci kup inne radio ... zalezy na wygladzie i spojnosci konsoli kup ori concerta

Opublikowano

tylko concerta

ładnie sie komponuje

a jakis inne to bedzie brzydko wygladało

Opublikowano
  • Autor

To ma ładnie grać a nie wyglądać :) Jako że strasznie lubię posłuchać mojej ukochanej muzyki w jak najlepszej jakości chodzi mi o jakość dźwięku :) i nie chodzi mi o mp3 lecz o cd audio :)

Opublikowano

To ma ładnie grać a nie wyglądać :) Jako że strasznie lubię posłuchać mojej ukochanej muzyki w jak najlepszej jakości chodzi mi o jakość dźwięku :) i nie chodzi mi o mp3 lecz o cd audio :)

To sobie odpowiedzałes :> Szukaj czegoś innego

Opublikowano
  • Autor

a jak gra concert na oryginalnych głośnikach? nie mam bose

Opublikowano

to kup uzywke clariona lub alpine

ewentualnie pioneer

zagra napewno czysciej i lepiej niz ori concert

Opublikowano

Za 700-800 pln można już kupić nowe w miarę możliwe radio - zobacz na Allegro. Na pewno Alpine czy Pioneer będzie grał lepiej niż ori Concert - sam zdecyduj. Ja wsadziłem Pioneera - bez porównania, a co go wyglądu to tez nie mam zastrzeżen, radio jest czarne, przyciski podświetlane na czerwono, w nocy wygląda jak ori. :th:

Opublikowano

Mi osobiście Sony nie leży. Kolega ma takiego Pionieera w A6 tylko podświetlane na czerwono guziki jest :th:

Alpine jest super tylko pamietaj o podświetlaniu. Zielone przyciski i czerwone podświetlenie zegarów trochę nie halo. :)

Opublikowano

Cokolwiek mialbys w tej szafie to odpusc sobie Sony. Piszesz ze zalezy Ci tylko i wylacznie na jakosci dzwieku w dodatku z CD Audio a to z kolei dyskwalifikuje wszystkie radioodtwarzacze z mp3 a wiec takze Alpine CDE ,do ktorej link wstawiles. Pamietaj ze istnieje jeszcze seria CDA :). Jakosc dzwieku z cd audio nie ida w parze z mp3, Sony, Alpine CDE, Pioneer itp. Na Twoim miejscu poszukalbym cos starszego uzywanego i brzydkiego.

Opublikowano

Jeżeli masz seryjne głosniki to nie odczujesz tej różnicy jakości pomiędzy mp3 a CD audio. Bierz tego Alpine albo Pioneera tylko z czeronym podświetlaniem przycisków. :)

Opublikowano

Cena super. 9812 klasyka gatunku - sam nad tym pomyślę. :th: