Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Boczek bagażnika z B7 do B6 Avant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Panowie!

Potrzebuje pilnej porady odnosnie prawego boczka bagażnika w A4 B6 Avant czy podejdzie mi tam boczek z B7? wizualnie sa bardzo podobne(różnią sie tylko gniazdem zapalniczki), ale czy bedzie pasować??

Opublikowano

Wydaje mi się że nie ale 100% to niech ktoś sie wypowie kompetentny :hi:

Opublikowano

gniazdem zapalniczki nie ma się co sugierować jedne mają drugie nie ,a co do różnicy te auta różnią się chyba tylko z zewnątrz

Opublikowano
  • Autor

nie chciał bym kupować boczka i poznie z nim niepotrzebnie zostać

Opublikowano

nie chciał bym kupować boczka i poznie z nim niepotrzebnie zostać

najlepiej to przyjedź jutro na spota to sobie przymierzysz od kogoś kto bedzie B7 :gwizdanie:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

jezeli jednak znalazł by sie koś kto bedzie sie orientował o ten boczek prosze o info, a przy okazji mam pytanie czy np. element wnetrza w kolorze granatowym w B6 bedzie o takim samym odcieniu jak element wnetrza w kolorze granatowym B7 ???[br]Dopisany: 12 Październik 2011, 17:14_________________________________________________Teraz juz wiem na 100% ze boczek z B6 do B7 nie pasuje oczywiscie jak ktoś sie uprze to an siłe jakos sie go w sadzi ale to chyba nie o to chodzi, pomijam kwestje zapalniczki bo to akurat najmniejszy problem ale np tzreba wiercic otwór w plastiku zeby dostac sie do klosza tylnej lampy, trzeba odcinac jeden zaczep który wadzi o blache i ogólnie to trzeba sie jeszcze w c**j nawkurwiac zeby go założyc pozdrawiam i zamykam temat :)

Opublikowano
  • Autor

a żeby dostac sie do klosza wierciłes dziury w boczku czy moze jest jakies inne rozwiazanie?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

też jestem po montażu bagażnika z b7 :) oczywiście o ile lewy boczek pasuje to w prawym trzeba wyciąć 2 mocowania i przedłużyć wiązke do zapalniczki , teraz najlepszy hit :) zamontowałem obudowę klapy z b7 i tu mały zonk bo jest lekko inaczej wyprofilowana i obciera delikatnie o boczki :( ale do przeżycia. Co do mocowania lampy to chyba zostaje demontaż boczka żeby wymienić żarówkę :)