Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJL] Czy głowica od ADR,AEB lubi innego modelu silnika podejdzie do AJL?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak w temacie potrzebuje głowicę z wałkami do AJL i się zastanawiam czy podejdzie od innego silnika :mysli:

Opublikowano

od AEBa na pewno, podobno jest lepsza? a przynajmniej taka sama

a co do ADRa to nie wiem, prawdopodobnie też

Opublikowano

Ze tak spytam : po co ????

Konstrukcja silników AJL AEB jest taka sama , różnią sie softem , wałki sa identyczne , głowice też.

Jak chcesz mieć mocniejszą góre to pakuj wałki z ADR :good:

Opublikowano

Ze tak spytam : po co ????

Konstrukcja silników AJL AEB jest taka sama , różnią sie softem , wałki sa identyczne , głowice też.

Jak chcesz mieć mocniejszą góre to pakuj wałki z ADR :good:

WIŚNIA pyta bo ma głowicę swoją do wyj....ania. I pytanie czy można zamienić od innego silnika.... od ADR-a jest pełno na aukcjach... :mysli: Czy komplet ADR - wałki mówisz że będą lepsze niż seryjne a głowica podejdzie??

Opublikowano
  • Autor

no właśnie wałki są przytarte od strony koła rozrządu i czujnika poł. wałka reszty mostków jeszcze nie ściągałem ale dzisiaj chyba ogarnę temat i napisze jak to wygląda [br]Dopisany: 13 Październik 2011, 13:20_________________________________________________jak wrócę z CB będe miał kabel do telefonu :decayed: wrzucę pare fotek

Opublikowano

WIŚNIA pyta bo ma głowicę swoją do wyj....ania. I pytanie czy można zamienić od innego silnika.... od ADR-a jest pełno na aukcjach... :mysli: Czy komplet ADR - wałki mówisz że będą lepsze niż seryjne a głowica podejdzie??

nie wiem jak kanały ale wałki są w ADR ostrzejsze , wyzej go wkrecisz. Najlepiej napisz do usera gregory , on ma 1.8T w małym palcu , na bank pomoże :good:

Opublikowano

mam pytanie co daja walki od ADR? :cool1:

czyli jak szybciej sie wkreca na wyzszych obrotach?

Opublikowano

są ostrzejsze

Panowie do takich informacji to polecam forum www.racingforum.pl a nie tą popierdółke :)

Opublikowano
  • Autor

są ostrzejsze

Panowie do takich informacji to polecam forum www.racingforum.pl a nie tą popierdółke :)

wiem już nadałem tam temat :cool1:[br]Dopisany: 13 Październik 2011, 14:08_________________________________________________a od ADR-a bedzie do mnie pasować? :naughty:

Opublikowano

są ostrzejsze

ot klubowicz :kox:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

panowie pytanie na szybko od APT głowica do mnie podejdzie?[br]Dopisany: 24 Październik 2011, 20:44_________________________________________________dalij pisać bo głowica czeka [br]Dopisany: 24 Październik 2011, 21:48_________________________________________________??

Opublikowano

wedlug mnie powinno podejsc bez problemu, wszystkie 1.8T bazowo sa bardzo podobne wrecz takie same

Opublikowano
  • Autor

wedlug mnie powinno podejsc bez problemu, wszystkie 1.8T bazowo sa bardzo podobne wrecz takie same

właśnie to jest chyba 1.8 wolno ssak więc się zastanawiam [br]Dopisany: 26 Październik 2011, 18:18_________________________________________________więc APT ma mniejsze kanały dolotowe w głowicy,o jakieś 1cm :wallbash: