Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] AVF quattro - Spankowóz by Spanky [ update - GTB1756VK ]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

może pompa przelewająca paliwo z lewego do prawego nie działa? ale widzę przynajmniej że nie tylko ja mam taka ciężka krowę moja waży 1700kg i tak jak wcześniej pisałeś jak pojawił się moment większy od 400Nm to autem dopiero zaczęło szarpać w sensie odczuwalnego przyspieszenia przy klepnięciu podłogi

Opublikowano
  • Autor
może pompa przelewająca paliwo z lewego do prawego nie działa? ale widzę przynajmniej że nie tylko ja mam taka ciężka krowę moja waży 1700kg i tak jak wcześniej pisałeś jak pojawił się moment większy od 400Nm to autem dopiero zaczęło szarpać w sensie odczuwalnego przyspieszenia przy klepnięciu podłogi

no wlasnie podejrzewam cos w zbiorniku , ale jak pomysle ze mam sie tam dobrac to mi sie odechciewa ...

fakt , auto z takimi parametrami dopiero jako tako jezdzi .... choc dnia poprzedniego jezdzilem A4 B5 w osce 400Nm/196PS i w porownaniu z tym to B6 stoi w miejscu ... :kwasny:

Opublikowano

no wlasnie podejrzewam cos w zbiorniku , ale jak pomysle ze mam sie tam dobrac to mi sie odechciewa ...

fakt , auto z takimi parametrami dopiero jako tako jezdzi .... choc dnia poprzedniego jezdzilem A4 B5 w osce 400Nm/196PS i w porownaniu z tym to B6 stoi w miejscu ... :kwasny:

no tak ale to B6 w Q musiało by mieć 240ps i 450Nm żeby tak jechało pewnie bo ile jest różnicy w wasze? 400kg?

Opublikowano
  • Autor

400 to nie ale jakies 250/300 kg + straty na napedzie

Opublikowano

Maciej jak u mnie byl na podmiance pompek i regulacji, ze mna jezdzil moim pazdzierzem :) Ogolnie GTB u Macieja fajna ma gore:) i fajnie z miejsca sie odpycha:) nie to co u mnie 3 bieg i brak trakcji:P

Opublikowano

Moim zdaniem wydech musowo w tym aucie :) wtedy będzie malina.

Ile miałeś wersji softu i hamowań? :) Kopci trochę w jakichkolwiek obrotach przy max zadaniu?

Opublikowano

wychodzi ze to samo co u mnie:wink: ile bys nie podlał to nie reaguje na paliwo i nie chce kopcic

Opublikowano
wychodzi ze to samo co u mnie:wink: ile bys nie podlał to nie reaguje na paliwo i nie chce kopcic

a jakie czasy masz?

Opublikowano

U Macieja jest Dym bo sam widziałem:)

Opublikowano
  • Autor
U Macieja jest Dym bo sam widziałem:)

Dym byl bo pompki byly nie wystrojone i maly boost 1.65 ;)

Teraz po zgraniu gratow przy ruszaniu ogniem zakurzy potem jest czysto.

Opublikowano

No patrz a u mnie kurzy non stop:P Wujek powiedział że muszę kominiarza wynająć bo tyle sadzy u mnie jest:P jak się nie dałem Alfie wyprzedzić:P

Opublikowano

na 1756 do 200 paru koni nie powinno być dymu

Opublikowano
  • Autor
No patrz a u mnie kurzy non stop:P Wujek powiedział że muszę kominiarza wynająć bo tyle sadzy u mnie jest:P jak się nie dałem Alfie wyprzedzić:P

Z takimi pompkami nie dziwne ze kurzy ;)

Opublikowano

Z takimi pompkami nie dziwne ze kurzy ;)

Jakby wiadrem lał ;P teraz tylko przeciąg przez głowice trzeba dorobić i będzie dopiero ogień....

Opublikowano
  • Autor
na 1756 do 200 paru koni nie powinno być dymu

No i nie ma ....

Opublikowano

No jakie to pompki;) przecież to zwykłe AJ-ty:P ale cicho........:P