dracer1 Opublikowano 18 Października 2011 Opublikowano 18 Października 2011 Witam Mój problem polega na tym ,że po umyciu auta (już nie pierwszy raz się to zdarzyło) alarm w mojej Audi jest po prostu cichy w porównianiu z tym jaki powinien być normalnie. Nie wiem czy coś się może zalewa podczas mycia? nie znam się ,gdzie może znajdować się coś odpowiedzialnego za ten właśnie problem spotkał się już ktoś z tym ? [mod]Gdzie jest prefix!? - poprawiłem kolejne wylądują w koszu[/mod]
burus2 Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 poszukaj syreny gdzie masz zamontowaną, może woda sie wlewa do tego kielicha i słabiej wydaje dzwięki
dracer1 Opublikowano 19 Października 2011 Autor Opublikowano 19 Października 2011 Dzięki właśnie tak zrobiłem ,gromadziła się tam woda zabezpieczyłem syrene taśmą izolacyjną teraz mi nie zaleje .
michał69 Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 też mi zalało syrenę po deszczu wymieniłem na mniejszą i jest ok narazie
Rekomendowane odpowiedzi